""
""

Ovo baš boli - doveden kao bomba, a završiće u SPAL-u

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.17. | 18:46

Leonardo Pavoleti zimus je najavljivan kao veliko pojačanje Napolija, ali kockice se nisu složile

Kada je u januaru 2017. godine došao iz Đenove u Napoli za sumu od 18.000.000 evra, Leonardo Pavoleti najavljivan je kao igrač koji bi mogao da pravi razliku na terenu. Šest meseci kasnije ispostavilo se da je napravio razliku, ali samo na klupskom računu Napolitanaca koji sada brže bolje žele da da se ratosiljaju.

Izabrane vesti

Nije uspeo za pola sezone Pavoleti da se izbori za bilo kakav ozbiljan status kod trenera Mauricija Sarija, a za Napolitance je u prethodnom periodu odigrao samo 10 utakmica u prvenstvu i kupu bez postignutog gola.

Sada se, međutim, možda nazire rešenje za Pavoletijev slučaj. Naime, kako prenose italijanski sajtovi specijalizovani za transfere, za napadača Napolija zainteresovan je novajlija u Seriji A, SPAL.

Naravno, ovaj klub nema novca da finansira otkup Pavoletijevog ugovora zbog čega je realnije opcija da on u SPAL dođe na jednogodišnju pozajmicu.

S obzirom na sve okolnosti, možda bi ova opcija bila baš dobitna za Pavoletija, jer se radi o igraču koji je najbolje partije pružao u niželigašima - Vijaređu, Paviji, Juvestabiji, Kazaleu, Lanćanu, Varezeu. Bio je, doduše, i član Sasuola jedno vreme.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Leonardo PavoletiNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara