"Smoling, Blind,  Roho, Luk Šo"
"Smoling, Blind, Roho, Luk Šo"

Ovo ništa ne valja! Junajted prodaje celu poslednju liniju, Romin Ridiger je pod lupom

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.16. | 09:05

Old Traford bi mogli da napuste Roho, Smoling, Šo, Darmijan…

Smoling, Blind,  Roho, Luk ŠoCuri na sve strane, ali se ne zakrpe rupe u odbrani Žozeu Murinju ne može ni da počne da razmišlja o ostalim problemima, pa je rekonstrukcija poslednje linije Mančester junajteda stavljena na vrh liste prioriteta za januarski prelazni rok.

Ta rekonstrukcija biće skoro potpuna što znači da zahteva i veliki novac, pa je jasno da će budžet biti finansiran prodajom starosedelaca koji nisu ispunili očekivanja novog šefa struke. Dejli Mejl piše da su na Murinjovom udaru i dosadašnji starteri poput Dejlija Blinda i Krisa Smolinga što znači da će Portugalac morati da pronađe novog štopera, ali i desnog beka jer Antonio Valensija gotovo da nema konkurenciju u timu iako je po prirodi krilo.

Izabrane vesti

Ranije se pisalo o Evertonovom Šimusu Kolemanu i Monakovom Fabinju kao kandidatima za mesto uz aut liniju, a prvi pik za štopera i dalje je Romin Antonio Ridiger, koji se dovodio u vezu i sa Čelsijem.

Na Erika Bajija, koji će pauzirati dva meseca zbog povrede kolena, ozbiljno se računa, dok znak pitanja stoji nad glavavama Markosa Roha, Matea Darmijana, pa i Luka Šoa.

Tek onda kad se reše svi defanzivni problem razmišljaće se o status Henrika Mhitarjana, pa i Vejnu Runiju mada većina smatra da ostrvski mediji malo prenagljuju kada pišu o mogućem rastanku sa kapitenom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMateo DarmijanMarkos RohoLuk ŠoKris SmolingEvropaEngleskaDejli BlindAntonio Ridiger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara