"Srbi ludaci, sveta prvaci!"
"Srbi ludaci, sveta prvaci!"

Ovo su naši svetski šampioni!

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.06.15. | 11:31

Hvala vam! Hvala vam što ponovo koračamo ponosni

Srbi ludaci, sveta prvaci!Zvuči gotovo nestvarno - u finalu Svetskog prvenstva Srbija je savladala Brazil sa 2:1 i popela se na krov planete! Ali java je. Istina na U20 nivou, ali to ne umanjuje vrednost epskog podviga koji su napravili izabranici Veljka Paunovića na Novom Zelandu.

I to okrnjenog sastava. Bez Veljka Simića, Mihaila Ristića, Danila Pantića, Dejana Dražića i Luke Jovića. Igrači koji su bili tu zlatnim slovima su se urezali u istoriju srpskog fudbala. Njihova imena ostaće večno ugravirana u malom mozgu svakog ljubitelja fudbala u napaćenoj nam otadžbini. Ponovo koračamo ponosni. Ovaj put ne zbog košarkaška, vaterpolista, Novaka Đokovića... Ovaj put zbog igre koju najviše volimo. I zato naklon do poda. Pozdravimo sve naše heroje!

Izabrane vesti


tagovi

Vukašin JovanovićVanja Milinković SavićStefan MiloševićStefan IlićStaniša MandićSrđan BabićSrbijaSergej Milinković SavićSaša Zdjelarreprezentativni fudbalRadovan PankovPredrag RajkovićNovi Zeland 2015Nemanja MaksimovićNemanja AntonovMundijalitoMiloš VeljkovićMilan GajićMiladin StevanovićMijat GaćinovićMarko GrujićIvan ŠaponjićFilip ManojlovićFilip JankovićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara