"Trenirao, ali ne može da igra: Kompani"
"Trenirao, ali ne može da igra: Kompani"

Ovo već i nije novost: Kompani ne igra ni protiv PSŽ

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.04.16. | 16:57

Belgijanac nije uspeo da se oporavi za sutrašnji revanš četvrtfinala Lige šampiona sa Svecima

Trenirao, ali ne može da igra: Kompani

Napori Mančester Sitija da se plasira u polufinale Lige šampiona doživeli su ozbiljan udarac danas posle saznanja da kapiten Vensan Kompani ipak neće biti u kunkurenciji za sutrašnji revanš meč sa Pari Sen Žermenom na Etihadu.

Izabrane vesti

Belgijanac je trenirao danas pre podne sa ostatkom tima, ali je menadžer Manuel Pelegrini nakon toga izjavio da je nemoguće da se kapiten stavi na raspolaganje za sutrašnji duel. Zanimljivo, iako Argentinac Otamendi nije trenirao danas zbog povrede zgloba, koju je zaradio na meču sa VBA, upravo bi on mogao da zameni Belgijanca, zajedno sa Mangalom u srcu odbrane.

POGLEDAJTE KVOTE ZA MEČ MANČESTER SITI - PSŽ

Kompanijev izostanak, ipak, predstavlja najveći udarac za Građane, ako imamo u vidu ozbiljne probleme u defanzivi Sitija kada je kapiten van tima. Pelegrini je u subotu izrazio nadu da će moći da računa na Belgijanca koji je proveo gotovo mesec dana van terena zbog čak četvrte povrede lista tokom sezone (?!), ali poslednje prognoze kažu da Kompani nije 100 odsto spreman i da bi njegov nastup sutra uveče bio rizičan

Zato je čileanski trener sada u dilemi, da li da dodatno rizikuje sa povređenim Otamendijem, ili da prvi put posle blamaže u gradskom derbiju na teren pošalje iskusnog Demikelisa, koji je bio katastrofalan na meču sa Junajtedom. Građani su optimisti posle prošlonedeljnih 2:2 u Parizu, a Pelegrini bodri svoje štopere.
“Verujem u svoj tim. Često pričamo i radimo sa svim defanzivcima. Možda su pojedinci grešili ranije, pa i na meču sa PSŽ, ali verujem u njih i činjenicu da kao profesionalci mogu da na vrhunskom nivou iznesu ovu utakmicu”, poručio je Pelegrini.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Vinsent KompaniPari Sen ŽermenManuel PelegriniMančester SitiLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara