"David De Hea"
"David De Hea"

Ozbiljan skandal uzdrmao Špance: De Hea u aferi sa nasiljem prema prostitukama

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.16. | 16:28

Umešan je i Iker Munijain

David De HeaŠpanski eldiario.es uzdrmao je Pirineje. Prema informacijama tog lista zaštićeni svedok u sudskom procesu protiv barona španske porno industrije, izvesnog Torbea, identifikovao je reprezentativca Davida De Heu kao drugog učesnika seks afere u kojoj su dve devojke napastvovane. Drugi je bio od ranije poznat - Iker Munijain, koji je i ranije imao ovakve izlete, samo sa sadašnjim igračem Bajerna Havijem Martinezom. I u ipak blažem obliku. Ovo sada zaista je previše, jer uključuje i nasilje.

De Hea je ipak označen kao organizator orgija u madridskom hotelu od pet zvezdica. Sve se odigralo 2012. godine. Jedna od dve žrtve je u svedočenju navela da je ju Torbe odveo u apartman u potkrovlju i obećao da će zaraditi veliki novac, ali da mora da radi sve što klijenti žele. U apartmanu je bila i druga devojka, te dvojica fudbalera. Munijaina i još jednog koga u trenutku nije prepoznala.

Izabrane vesti

Kada je ona - sada u statusu zaštićenog svedoka - odbila nepristojnu ponudu Torbe ju je grubo povukao za ruku, rekao joj da nema izbora i da mora da pristane na seks. Nasilna su bila i obojica fudbalera, koji su insistirali da ih devojke seksualno zadovolje. Kasnije su im pretili da ne smeju nikome da govore o celom slučaju. Torbe im je uzeo sav novac.

Policijski izveštaj je procureo, istraga je pokrenuta. Pojedini mediji, ali ne španski, već strani, objavili su i da je De Hea napustio bazu Crvene furije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Sa Pirineja još nema takvih izveštaja. Čekaju se reakcije Saveza, pa i samog igrača.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Španijareprezentativni fudbalIker MunijainEvropaeuro 2016David De HeaAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara