Joahim Lev
Joahim Lev

Ozil? Nema šanse da ga pozovem ponovo u reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.09.18. | 21:47

„Rekao je da neće da igra za Nemačku, stavio nam do znanja šta misli i ne znam zašto uopšte pričamo više o njemu“, kaže Joahim Lev

Selektor Nemačke Joahim Lev odbacio je mogućnost povratka Mesuta Ozila u nacionalni tim.
"Mislim da je sve odavno rečeno na ovu temu i da nema potrebe ponovo pokretati temu. Kada igrač objavi penzionisanje na način na koji je on to uradio, ne možete da ga pozovete u nacionalni tim posle osam ili devet nedelja. To se ne radi. Svako ko se povuče, nema budućnost u mom sastavu, niti može da računa na neku bitnu ulogu. Rekao je da neće da igra za Nemačku, stavio nam do znanja šta misli i ne znam zašto uopšte pričamo više o njemu", izjavio je Lev na konferenciji za medije uoči premijere u Ligi nacija protiv Francuske koje je na programu sutra uveče.

O Mesutu Ozilu govorio je danas i njegov nekadašnji saigrač iz Arsenala Per Mertezaker.
"Nikada se nisam susreo s rasizomom u reprezentaciji Nemačke. Samim tim iznenadile su me Mesutove tvrdnje. Igrali smo godinama zajedno, i u Verderu i Arsenalu i imali poseban odnos. I, ma koliko da smo se razlikovali značili smo dosta jedan drugom. Tužno je to što se desilo s njim", rekao je Mertezaker za Bild.

Izabrane vesti

Foto: Action Images


tagovi

Fudbalska reprezentacija NemačkeJoahim LevMesut Ozil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara