""
""

Pablo Muče: U Zvezdu dolazim zbog para

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.07.16. | 09:18

Argentinac potvrdio da dolazi u Srbiju o kojoj je čuo mnoge lepe stvari

Iako je bilo najava da će Pablo Muče danas doputovati u Beograd na potpis ugovora o pozajmici sa Crvenom zvezdom, promocija je zbog formalnosti odložena za nekoliko dana. Avionske veze su na dva ili tri odložile dolazak nekadašnje zvezde Boke Juniors u Beograd.

Izabrane vesti

Ipak, odlaganje dolaska u Beograd ne ostavlja nikakve dileme, pošto je Argentinac potvrdio dolazak u Crvenu zvezdu. U emisiji Žoga Bonito jedne radio stanice, Muče je potvrdio dolazak u Crvenu zvezdu.
„Neću da lažem, ekonomski razlozi su me ubedlili na dolazak u Crvenu zvezdu. Biće to lep izazov. Čuo sam samo lepe stvari o toj zemlji i pogotovo o Beogradu koji je lep grad i nudi uslove za kvalitetan život“, rekao je Muče.

Argentinac je imao ponude brazilske Amerike, Gremija, čak se šuškalo i o povratku u Boku koja po nekim izvorima i dalje drži 30 odsto prava na njegov ugovor.
„Nije da ne volim Argentinu, ali ekonomska situacija u zemlji nije dobra. A u ovoj fazi karijere, ekonomska strana mi je jako važna. Sportski motivi takođe. Igranje u turskom Kajzeriju mi je pomoglo da sazrim kao osoba. Posle toga sam se osećao kao mnogo zreliji čovek“.

Muče je prethodnu polusezonu proveo u argentinskom šampionu Lanusu kao pozajmljen igrač Palmeirasa.
„Ostaje gorak ukus što nisam igrao u finalu protiv San Lorenca. Voleo bih da se drugačije završilo, trener mi nikada nije objasnio zašto me je precrtao u toj utakmici. Zaista čudno, jer sam igrao celo prvenstvo“, završio je Pablo Muče.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaPablo MučeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara