""
""

Pacini i Honda za prekid Milanove agonije i dobrodošlicu Sedorfu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.01.14. | 19:47

Rosoneri u Kupu Italije ubedljivi protiv Specije uz prvenac japanskog veziste

Milan se trgnuo posle debakla protiv Sasuola i odlaska Maksa Alegrija. Rosoneri su u prvom meču posle smene trenera pobedili drugoligaša Speciju sa 3:1 u osmini finala Kupa Italija i priredili lepu dobrodošlicu novom treneru Klarensu Sedorfu koji se sredinom drugog poluvremena pojavio na tribinama San Sira na opšte oduševljenje navijača.

Izabrane vesti

U odsustvu prvog trenera, ekipu je protiv Specije predvodio dugogdišnji pomoćnik Mauro Tasoti i uspeo da konsoliduje ekipu posle bruke protiv Sasuola. Tasoti je u prvu postavu gurnuo pojačanja Ramija i Hondu, konačno je u prvih 11 zaigrao oporavljeni Pacini i Rosoneri su napokon ličili na ozbiljan tim. Upravo su Honda i Pacini bili glavni instrumenti pobede.

Pacini je prvo sjajno asistirao Robinju koji nije propustio stopostotnu priliku, da bi popularni Paco potom lepim golom proslavio povratak na teren. Tačku na trijumf je stavio novajlija Honda prvencem u dresu Rosonera.

Specija je bila lak zalogaj, a već za vikend Milan očekuje okršaj sa Veronom na San Siru u debitanstkom meču Klarensa Sedorfa u trenerskoj karijeri.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanItalijaEvropaĐampaolo PaciniKlarens SedorfKeisuke Honda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara