"Tražen: Miši Bačuaji"
"Tražen: Miši Bačuaji"

Pada rekord Kristal Palasa: Bačuaji sleće na Selhurst za 21.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.15. | 19:25

Belgijanac iz redova Olimpika bi time srušio letošnji rekord Joana Kabaja koji je plaćen 16.000.000

Tražen: Miši Bačuaji

Menadžer Kristal Palasa Alan Pardju definitivno obožava da kupuje igrače iz Francuske, a najnovije pojačanje Orlova mogao bi već u januaru da postane sjajni napadač Olimpika iz Marselja Miši Bačuaji.

Izabrane vesti

Bitanski San piše da je uprava londonskog tima spremila veliko obeštećenje od čak 21.000.000 evra koliko je voljna da plati za dolazak fantastičnog belgijskog napadača, koji je ekspolidrao ove jeseni u Ligi 1. Ukoliko pristane da se preseli sa Azurne obale na Ostrvo talentovani golgeter bi postao najskuplje pojačanje Kristal Palasa u istoriji kluba.

Trenutni rekord na Selhurst Parku drži Joan Kabaj za čiji je dolazak minulog leta Pari Sen Žermenu plaćeno čak 16.000.000 evra, a sjajni 22-godišnji napadač koji je stasao u redovima Standarda iz Liježa ove jeseni je postigao već 10 golova na 17 nastupa za Olimpik Marselj.

Želja menadžera Pardjua je da u januaru dodatno pojača napad Kristal Palasa, kluba koji je trenutno šesti na tabeli Premijer lige, igra dobro i ima ambicije da izbori plasman u Evropu na kraju sezone. Dolazak Bačuajia svakako je dobar korak u tom smeru.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

MarseljMiši BačuajiKristal PalasJoan KabajAlan Pardju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara