""
""

Palermo 11 puta menjao trenera! Može li Zamparini da smeni još jednog do kraja sezone?

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.04.16. | 17:44

Valtera Novelina italijanski novinari zatekli su nespremog, jer kako kaže ni sam nije bio upoznat da je dobio otkaz, što nije novitet u odlukama kontraverznog gazde sicilijanskog kluba

Novi porez i nova smena trenera na Renco Barberi. Gazda Palerma Mauricio Zamparini razrešio je Valtera Novelina dužnosti nakon ubedljivog poraza od Lacija i na trenersku klubu vratio Davidea Baldardinija, koji je već vodio Sicilijance od 13. do 19. kola Serije A.

Izabrane vesti

Zvuči neverovatno, ali ovo je 11. smena trenera u Palermu ove sezone ili ukupno 32. u poslednjih 10 godiona otkako je kontroverzni biznismen, rodom iz Udina, na čelu kluba.

Valtera Novelina italijanski novinari zatekli su nespremog, jer kako kaže ni sam nije bio upoznat da je dobio otkaz, što nije novitet u Zamparinijevim odlukama.
"Nisam želeo da napustim Palermo, ali takve stvari su sastavni deo fudbala. Zamparini me za sada nije video", rekao je Novelino.

Utakmicu između Palerma i Lacija obeležili su brojni incidenti i čak dva prekida, a najgore je prošao Antonio Kandreva u čijoj je blizini eksplodirao topovski udar.

Ekipa sa Sicilije nalazi se u opasnoj zoni, sa 28 osvojenih bodova, kojiko ima i Karpi, koji je prvi iznad crte. Do kraja sezone ostalo je još osam kola, a Palermo od ozbiljnih rivala za protivnika ima samo Juventus i Fjorentinu, ostalo su sve timovi iz donjeg dela tabele.

Doduše, ako krene po zlu Zamparini ima dovoljno vremena da smeni i 12. trenera ove sezone i tako dodatno poboljša ovaj sopstveni rekord.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APalermoMauricio ZampariniItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara