""
""

Paločević potpisao, ali ispao problem

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 12:11

Hoće li Aruka biti konačna destinacija ofanzivnog veziste Vojvodine?

Posle odlične sezone u Superligi Aleksandar Paločević je rekao zbogom Vojvodini. Portugal će biti nova destinacija ofanzivnog veziste, ali i dalje nije poznato u kom klubu će strelac devet golova u Superligi nastaviti karijeru.

Prema saznanjima MOZZART Sporta Paločević je još pre mesec dana potpisao predugovor sa Arukom koji je automatski trebalo da postane ugovor prvog dana prelaznog roka. Međutim, rasplet situacije u Primeiri zakomplikovao je situaciju oko transfera nekadašnjeg člana OFK Beograda.

Izabrane vesti

Posle očajnih partija u finišu sezone Aruka je ispala u drugu ligu. Niko se u tom klubu nije nadao da  će se oprostiti od elite, što automatski znači da moraju da smanje troškove za igrački kadar.

Kako se može čuti Aruka je dužna da uzme Paločevića, jer bi u slučaju raskida predugovora bila dužna da plaća finansijske penale. Otuda odgovorni iz Aruke nameravaju da Paločevića proslede na pozajmicu u neki od klubova Primeire i bar godinu dana ga skinu sa plate.

Takođe, i Paločević bi želeo da se oproba u najjačem rangu... Kako bilo i Aruka i doskorašnji član Vojvodine su u problemu. Spominje se da bi zbog svega navedenog Estoril mogao da bude njegova nova destinacija.


tagovi

FK VojvodinaEvropaAleksandar Paločević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara