""
""

Panika u Mančester Junajtedu: Baji povredio ligamente kolena!

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.10.16. | 20:19

Situacija je još gora posle debakla od Čelsija

Još se ne zna koliko će trajati pauza, ali svi u Mančester Junajtedu su ozbiljno zabrinuti zbog Erika Bajia. Štoper iz Obale Slonovače je povredio ligamente kolena u meču sa Čelsijem i dodatno pogoršao situaciju u kojoj se nalazi slavni klub.

Izabrane vesti

Poi Marfijevom zakonu, kada stvari krenu kao lošem, obavezno idu ka još gorem. I baš tako se može opsisati situacija sa štoperom Mančester Junajteda. Novajlija iz Viljareala je ponajbolje pojačanje Crvenih đavola ovog leta i jedan od najboljih igrača. Sjajno se uklopio, imao neke blistave partije, ali ni on ne može da zakrpi sve rupe kojih je mnogo u poslednjoj liniji Junajteda.

Murinju će sada biti još teže jer se Baji povredio protiv Čelsija i morao da napusti teren u 52. minutu. Na Ostrvu je potvrđeno da je reč o povredi ligamenata kolena. Ali ne i koji stepen povrede je u pitanju. Ako su pokidani, onda to znači pet ili šest meseci pauze. Ako su istegnuti, onda je to nekoliko nedelja. U narednih 48 časova će biti urađene detalje analize i biće sve poznato oko sudbine sjajnog štopera i dužine pauze.
„Povređen je i bojim se da je u pitanju baš ružna povreda. U pitanju je koleno. Ligamenti... On oseća da je baš loša situacija...“, rekao je Murinjo posle meča.

Ako Baji bude morao da odsustvuje nekoliko meseci, to je ravno katastrofi za već očajnu odrbanu Mančester Junajteda. Kris Smoling se tek oporavio, ali je daleko od prave forme, Fil Džons je vež duže odsutan zbog povrede ligamenata kolena, Dejli Blind je bio očajan na poziciji štopera u nekim utakmicama, a Markos Roho nikome ne uliva poverenje... 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaErik BajiEvropaPremijer ligaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara