"Miranda na delu"
"Miranda na delu"

Panika u poslednjoj liniji Đavola: Može i 25.000.000 za tridesetogodišnjaka, samo da zakrpi

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.11.14. | 12:28

Miranda je letos ostao u Atletiku. Mančester junajted nije odustao

Miranda na delu

Možda Rio Ferdinand i Nemanja Vidić ne blistaju u poznim igračkim godinama, ali dok su bili na vrhuncu Mančester junajted je imao najpouzdaniji štoperski tandem na svetu. Odlazak dvojice prekaljenih asova na Old Trafordu još nisu preboleli, a pošto su se defanzivne muke nastavile i pod vođstvom Luja van Gala, uprava engleskog kluba konačno je shvatila da će morati da dobrano da uloži u bedem pred golom Davida de Hee.

Izabrane vesti

Pikova je nekoliko. Mats Humels se pominje već neko vreme, Ron Vlar iz Aston Vile je odavno Van Galov miljenik iz ere dok je vodio reprezentaciju Holandije, a pod lupom je i stameni centralni bek madridskog Atletika i reprezentacije Brazila Miranda.

Nešto stariji od dvojice prvopomenutih, ali svakako jeftinije rešenje od Humelsa. Što naravno ne znači da je njegova cena baš „bagatela”. Ali Mančester junajted je ozbiljno zagrizao, barem ako je za verovati izveštajima medija sa Pirineja. Više izvora navodi da Van Gal razmišlja da pokuša da već u januaru Mirandu dovede na Teatar snova.

Prema nekim signalima engleski gigant je čak spreman da na sto odmah baci ponudu od 25.000.000 evra za iskusnog štopera. Sa 30 leta Miranda je u najboljim godinama za štopera, ali samo bi retki klubovi izdvojili toliko novca za igrača na kojem sigurno neće uspeti da povrate uloženo. U strogo finansijskom smislu, ne u fudbalskom.

Opet, kad gori pod nogama… Sve je moguće.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MadridEngleskaEvropaMirandaPremijer ligaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara