Pantić na transfer listi

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 17:45

Čeka se novi poslodavac

Čistka u kijevskom Dinamu na kraju neuspešne sezone će zahvatiti i srpskog defanzivca Aleksandra Pantića. Prvi put za pet sezona je Dinamo ostao bez trofeja i uslediće radikalni rezovi…

Kijevski gigant želi što pre da zaboravi sezonu u kojoj je prvo ispao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a potom gledao kako Šahtjor uzima duplu krunu. Nije se proslavio ni u Ligi Evrope gde je prošao grupu, a potom je eliminisan od Lacija. Zato će mnogi prvotimci morati da potraže nove poslodavce, a među njima je i nekadašnji srpski mladi reprezentativac Aleksandar Pantić. Doduše, on je tako nešto i mogao da očekuje s obzirom da je bio marginalizovan tokom sezone. Pantić je u ovoj sezoni odigrao samo dva meča za Dinamo, ukupno sakupio 134 minuta, a od decembra nije bio u protokolu za utakmice Dinama.

Izabrane vesti

Ovo mu je druga sezona u klubu, pošto je u prethodnoj došao na polusezoni i sakupio 15 mečeva u svim takmičenjima. Iako Pantićev ugovor sa Kijevljanima ističe za godinu dana, spremni su da ga puste bez obeštećenja i stavljen je na transfer listu. Pored njega je ista sudbina zadesila i iskusnog Karlosa Zambrana, kao i vezistu Nikitu Korzuna. Ugovor su istekli Hačeridiju, Gusevu, Mbokaniju i Žunioru Moraešu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Aleksandar Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara