""
""

Pantović: Muče nije tako blizu

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.07.16. | 16:42

Poslovni direktor kluba iz Lutice Bogdana potrudio se da razjasni trenutnu situaciju oko angažovanja nekadašnje zvezde Boke Juniros, koja je još pod ugovorom sa brazilskim Palmeirasom

Posle potpisivanja ugovora sa Džonom Ruizom i Gelorom Kangom, Crvena zvezda će u najkorijem vremenskom periodu pokušati da finišira pregovore sa doskorašnji štoperom Mersina Milanom Mitrovićem i argentinskim vezistom Pablom Mučeom.

Izabrane vesti

Poslovni direktor kluba iz Lutice Bogdana potrudio se da razjasni trenutnu situaciju oko angažovanja nekadašnje zvezde Boke Juniros, koja je još pod ugovorom sa brazilskim Palmeirasom.
"Ako Muče bude dolazio, doći će na pozajmicu. Radimo na tome. Međutim, nije tako blizu kao što se piše i priča", rekao kratko Pantović.

Muče je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Lanusu, od kojeg se oprostio pre nekoliko dana i vratio u Brazil, a u međuvremenu je odbio prelazak u novopečenog brazilskog prvoligaša Amerike Mineiro. Što se tiče Mitrovića, on je još uvek pod ugovorom sa turskim Mersinom, ali se u Zvezdi nadaju da bi uskoro mogao da "dobije papire" i kao slobodan igrač zaduži opremu srpskog šampiona.

 Sva dešavanja na fudbalskom tržištu možete pratiti u rubrici TRANSFERI UŽIVO.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaPablo MučeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara