""
""

PAO čeka haos u Pioniru, Bobi i Jaka dobili posebne ovacije, ispred hale ogromna gužva!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.11.13. | 19:32

Vladimir Janković pozdravljen uz aplauz i pesmu, dok su ostalim igračima Zelenih upućene salve zvižduka i uvreda, na tečnom grčkom. Ispred same dvorane je ogroman broj navijača, od kojih će samo deo naći svoj put do tribina, a jasno je da će biti i koreografije, znak "Gate 7" na malim zastavicama, što je oznaka navijača Olimpijakosa

Susret Crvene zvezde i Panatinaikosa u trećem kolu D grupe Evrolige definitivno će dobiti epitet pravog košarkaškog spektakla. Što zbog činjenice da crveno-beli jure svoj prvenac, što zbog toga što će izabranici Dejana Radonjića odmeriti snage sa evropskim gigantom iz Grčke, ali i zbog dobro poznatog rivalstva PAO sa Olimpijakosom, bratskim klubom Crvene zvezde. 

Delije su i ovog puta rešile da srpski hram košarke napune do poslednjeg mesta, a prema poslednjim informacijama, u dvorani Pionir neće imati gde igla da padne. 

Izabrane vesti

Vrlo važna informacija je da su pripadnici policije postavili dva prstena oko Pionira, i oni koji nemaju kartu neće moći da prođu do ulaza.

Sat i po vremena pre početka meča prvi na parket je izašao Jaka Blažič, koji je dobio ogromne ovacije oko 3.000 navijača, koji su se u tom trenutku našli na tribinama. Vrlo brzo se pojavio i centar gostiju Lukas Mavrokefalidis, kojeg su Delije "pozdravile" zvižducima i salvama uvreda. Naravno, na tečnom grčkom. 

Za njim su redom izlazili Mačijulis, Ukić, Papas, Gist, Batist i Vlada Janković, kojem su najvatrenije pristalice crveno-belih uputile veliki aplauz, a potom i pesmu:
"Janković Boban, jedan je Janković Boban..."

Od poznatijih ličnosti iz sveta sporta prvi se pojavio bivši Zvezdi trener Aleksandar Trifunović, koji se sa Mačijulisom i Jankovićem

Zvezdini igrači su ubrzo izlazili na parket jedan po jedan, a najveći aplauz dobio je Bobi Marjanović, koji je defnitivno jedan od vođa tima ove sezone... 

Kako je novinar MOZZART Sporta mogao da primeti, Delije su, kao i uvek do sada, spremile koreografiju za ovaj meč, što će sigurno biti sjajan uvod u spektakl koji se dugo čeka. 

Tačno sat vremena pre početka utakmice Pionir je bio solidno popunjen, a kako smo mogli da primetimo, ispred hale je bila neverovatna gužva, zbog čega je već sada jasno da neće svi moći da nađu put do tribina.

Ove fotografije pokazuju stanje na tribinama sat vremena pre početka susreta.

Neposredno pre početka meča sa zvučnika je odjekivala himna Olimpijakosa, dok su navijači davali punu podršku.

(FOTO: Nikola Stojković)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaKK Crvena zvezdaKK PanatinaikosPionirSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara