""
""

Pao dogovor! Vidić već Interov!

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.02.14. | 12:29

Italijanski mediji otkrivaju da je Srbin 29. januara postigao sporazum sa Neroazurima i da će se narednog leta preseliti u Milano

Bomba iz Italije: Inter i Nemnja Vidić su se dogovorili! Tako navode Gazeta delo Sport i milanski medijski gigant Medijaset.

Izabrane vesti

Vidić je do poslednjih dana prelaznog roka čekao ponudu Mančester Junajteda za produženje ugovora koji mu ističe narednog leta. Razočaran tretmanom Dejvida Mojesa i kluba sa Old Traforda, Vidić je 29. januara odlučio da počne pregovore sa ostalim zainteresovanim klubovima, a gazda Intera Erik Tohir je dao zeleno svetlo za realizaciju posla.

Pre izvesnog vremena Tohir je uveo pravilo u Interu da nijedan igrač u budućnosti neće moći da zarađuje više od 2,5 miliona evra po sezoni, ali je zbog Vidića spreman da prekrši sopstveno pravilo. Vidić je u Junajtedu imao ugovor vredan 4,2 miliona evra po sezoni i pretpostavlja se da će mu i plata u Interu biti na približnom nivou, što će ga učiniti najplaćenijim fudbalerom Neroazura.

Dve strane su postigle dogovor, ali pošto ugovor još nije potpisan, postoji pretnja da treća strana (Milan ili Juventus) eventualno uskoči sa nekom jačom ponudom i pokvari posao Interu. Gazeta piše da je to samo opcija, kao i da je Vidić jednom nogom u Interu.

Nemanja Vidić je prešao u Mančester Junajted iz moskovskog Spartaka u januaru 2006. godine. Kod Aleksa Fergusona je izrastao u stub odbrane Crvenih đavola i jednog od najboljih defanzivaca u istoriji slavnog kluba sa Old Traforda. U leto 2010. godine je postao i kapiten Mančester Junajteda. Osvojio je pet titula šampiona u Premijer ligi, Ligu šampiona, SP za klubove, tri Liga kupa Engleske, pet trofeja u Superkupu Engleske…

(FOTO: Action images)


tagovi

Zima 2014Premijer ligaNemanja VidićSerija AItalijaInterEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara