""
""

Papanikolau je jedino rešenje za požar! Pritisak na crveno-bele da odmah reaguju

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.10.15. | 11:58

Posle velikog atinskog derbija, potencijalno pojačanje Crvene zvezde postalo aktuelna tema u grčkim medijima

Posle teške povrede Luke Mitrovića opet se aktuelizovala priča o dolasku Kostasa Papanikolaua u Crvenu zvezdu. Grčki košarkaš je slobodan, želi ga i Duda Ivković u Efesu, ali najnovije informacije iz Grčke govore da bi Papanikolau mogao da se vrati u - Olimpijakos!

Izabrane vesti

Grčki mediji su juče otkrili da je Zvezda obnovila interes i ponudila nekadašnjem košarkašu Barselone i Hjustona ugovor vredan 400.000 evra za sezonu.
 „U ovom trenutku je normalna reakcija da je pozicija četiri prioritet s obzirom na situaciju. Već duže vreme pratimo tržište, u ovom trenutku pojačanje mora da bude „čista“ četvorka. Pratimo i NBA, drugog novembra su „katovi“. Važno je da dovedemo igrača koji može da nam pomogne do kraja sezone“, rekao je za Sport sportski direktor crveno-belih Mirko Pavlović.

Papanikolau se uklapa u profil Zvezdinog pojačanja, ali posle sinoćnjeg derbija u Atini se pojavio novi scenario. Grčki mediji pišu da je Olimpijakos pod velikim pritiskom posle još jednog poraza od Panatinaikosa i da je priča o povratku Papanikolaua aktuelizovana. Mediji nakolenjeni klubu iz Pireja vrše pritisak na rukovodstvo kluba da reaguje dok nije kasno i da što pre angažuje nekadašnjeg ljubimca navijača. Navijači su nezadovoljni posle dva bolna poraza i žale se da Uprava nije bila dovoljno agilna ovog leta.

Igrač poput Papanikolaua bi se idealno uklopio i bio pravo pojačanje koji bi ugasilo požar u Olimpijakosu posle slabog početka sezone...  

(FOTO: Action images)


tagovi

OlimpijakosKostas PapanikolauEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara