""
""

Para vrti gde burgija neće: Gutijerez i Čara preobrazili Junior

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.08.17. | 16:55

Posle 12. mesta na kraju prošle sezone uprava je započela remont i sastav iz Barankilje se preobrazio. Od tima bez glave i repa postao je neko ko se pita

Junior se uozbiljio. Posle 12. mesta na kraju prošle sezone uprava je započela remont i sastav iz Barankilje se preobrazio. Od tima bez glave i repa postao je neko ko se pita. Tim je pojačan napadačem lisabonskog Sportinga Teofilom Gutijerezom (1,8 miliona evra), štoperom sofijskog CSKA Rafaelom Perezom (200.000 evra), a najskuplja akvizicija u liku desnog krila Jimija Čare je već počela da se isplaćuje. Junior je Montereju isplatio 4.000.000 evra za usluge igrača koji trenutno vodi na listi strelaca sa šest golova. Kada se svemu ovome doda podatak da tim nije primio gol na pet od prethodnih sedam utakmica, jasno je da se Atletiko Huiliji ne piše dobro.

Izabrane vesti

Onse Kaldas je pao na niske grane. Nekadašnji pobednik Kopa Libertadoresa loše je otvorio sezonu, posle razočaravajućeg izdanja u minulom šampionatu. Tim iz Manizalesa trenutno je u seriji od pet mečeva bez pobede, a očekuje ga meč protiv Deportes Tolime, koja je, takođe, kandidat za donji dom. Gosti su poraženi na devet vezanih susreta na strani, što je karta na koju igra Onse Kaldas.

KOLUMBIJA 1 - 8. KOLO

Sreda
Envigado - La Ekvidad 2:1 (0:0)
Tigres - Atletiko Bukaramanga 2:1 (1:0)
Kortulua - Rionegro Agilas 1:0 (1:0)
Alijanca Pertrolera - Deportivo Pasto 4:2 (1:2)

Četvrtak
Patriotas Bojaka - Santa Fe 0:0
Deportivo Kali - Medeljin 1:3 (1:2)
Atletiko Nasional - Amerika De Kali 2:0 (1:0)
22.15 Atletiko Huila - Junior

Petak
01.00 Onse Kaldas - Deportes Tolima
03.00 Milionarios - Jaguares Kordoba

(FOTO: Action Images)


tagovi

Južna AmerikaKolumbijasportsko klađenjeTeofilo Gutijerez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara