"Čačani u seriji dobrih rezultata"
"Čačani u seriji dobrih rezultata"

Pare nisu problem - para nema: Filip Knežević poveo Borac ka vrhu! Nišlije baš ne znaju da ga daju

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.09.15. | 16:50

Čačani savladali Vojvodinu sa 4:2, Jagodina odnela bod sa Čaira, Metalac slavio na Banjici

Čačani u seriji dobrih rezultataRačun u blokadi, igrači u štrajku, ali rezultati - nikad bolji! Da li iz inata ili čega već, tek fudbaleri Borca su u 11. kolu Superlige uspeli da još jednom prevaziđu akutne probleme sa besparicom i na stadionu kraj Morave uz dva gola i asistenciju junaka utakmice Filipa Kneževića savladaju Vojvodinu sa 4:2.

Novosađani samo sebe mogu da krive za to što su i treći put uzastopce ostali bez pobede i Borcu prepustili mesto na tabeli. Mekano su ušli u meč i dozvolili Borcu da preko Srđana Vujaklije i Kneževiće već u 23. minutu izbore prednost od 2:0. Tek tada su zaigrali Novosađani, uspeli su da preko Aleksandra Paločevića i solo prodora Mirka Ivanića nadoknade minus, ali su se u toj jurnjavi previše potrošili, pa je Kneževićev drugi gol bio dovoljan da im nanese konačni udarac, da bi njegova asistencija za Dušana Mićića bila samo šlag na tortu.

Izabrane vesti

Voša definitivno ne igra kao ekipa koja je počela sezonu. Zlatomir Zagorčić imaće težak zadatak da poletelu ekipu spusti na zemlju.

Kolega iz Radničkog Milan Rastavac moraće pak da nauči Nišlije kako se - daje gol. Jer bez gola nema ni pobeda, a sve dobro što Nišlije urade u defanzivi upropaste u napadu. Ili bar ne uspeju da krunišu golovima za pobedu. U susretu sa fenjerašem Jagodinom na Čairu domaći tim je mogao samo do - pogađate - remija bez golova. Nije vredela ni prečka Marka Mrkića, ni još nekoliko opasnih napada - Lazar Tatić je uspeo da sačuva mrežu netaknutom.U Nišu neće pa neće

Bio je to peti uzastopni remi Radničkog, četvrti pred svojom publikom. Radnički uz Javor ima najbolju odbranu u eliti, ali i jedan od najgorih napada. Samo je Jagodina neefikasnija, prijateljski Spartak je rame uz rame sa Nišlijama na koti od osam golova u 11. gola. Radnički je samo u četvrtom kolu protiv  Metalca postigao više od jednog gola, na četiri meča nije zatresao protivničku mrežu.

Mršav učinak u ofanzivi i glavna boljka Rastavčevog tima.

Kad smo već pomenuli Metalac, Milanovčani su danas uspeli da na Banjici iznenade Rad pobedom od 1:0 zahvaljujući pogotku najboljeg igrača utakmice Nemanje Mladenovića iz slobodnog udarca. Rad je imao svoje šanse, Nikola Maraš je u 89. minutu uzdrmao i prečku, ali Građevinari nisu uspeli da krunišu neočekivanu pobedu na gostovanju kod Vojvodine i remi sa Partizanom u Humskoj.

SUPERLIGA - 11. kolo:

Petak:

Čukarički - Mladost 0:1 (0:1)
/Jovanović 35/

Subota:

OFK Beograd – Spartak 2:0 (1:0)
/Denković 5, Jovanović 86/

Crvena zvezda - Novi Pazar 2:0 (1:0)
/Grujić 45+3, Katai 89/

Radnik - Javor 1:1 (1:0)
/Ovusu 15 - Gafurov 56/

Nedelja:

Rad – Metalac 0:1 (0:1)
/Mladenović 16/

Borac – Vojvodina 4:2 (2:1)
/Vujaklija 12, Knežević 23, 73, Mićić 89 - Paločević 30, Ivanić 49/

Radnički Niš – Jagodina 0:0

16.00: Voždovac - Partizan

(FOTO: Star Sport, arhivska)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaRadnički NišRadNemanja MladenovićMetalacJagodinaFilip KneževićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara