"Grbić najbliži Rajkoviću"
"Grbić najbliži Rajkoviću"

Partizan bez špica na Marakani! Milinković eksperimentiše, Šaponjić i Kojić na klupi, igra Grbić

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.04.15. | 09:15

Na poslednjem treningu došlo do promene u sastavu crno-belih

Grbić najbliži RajkovićuČinilo se da iznenađenja neće biti, ali informacije sa poslednjeg treninga Partizana kazuju suprotno. Šef struke crno-belih Zoran Milinković odlučio je da rizikuje i da Crvenoj zvezdi u 148. večitom derbiju suprotstavi ekipu bez klasičnog špica!

Novi strateg crno-belih odličio je da na klupi ostavi Nemanju Kojića (ionako imao status rezerviste u poslednjim kolima), međutim, još je veće iznenađenje što je na nju preselio i Ivana Šaponjića, za koji je ušao u formu i koji je po svim parametrima trebalo da predstavlja udarnu iglu gostiju. Umesto njega, Milinković je sa saradnicima promovisao Petra Grbića u igrača najbližeg golu Predraga Rajkovića i iz ove perspektive taj potez može se tumačiti dvojako.

Izabrane vesti

Najpre, kao želja Partizana da ide na remi, jer već ima pet bodova prednosti i sa Petrom Grbićem u ulozi napadača nije toliko opasan kao sa ostalom dvojicom. No, s druge strane, prekomanda Crnogorca iz veznog reda u napad možda donese profit i Milinkoviću i Partizanu, jer je kao trener OFK Beograda pre tri godine upravo sa Grbićem dva puta u tri dana savladao Crvenu zvezdu, a Petar postizao odlučujuće golove (jedan na Staroj Karaburmi, dva na Marakani).

Od dolaska Zorana Milinkovića u Partizan Petar Grbić nijednom nije bio starter u prethodne četiri utakmice, a zanimljivo je da ni kod prethodnog trenera Marka Nikolića nikad nije igrao u špicu, već  po krilu, pa će biti zanimljivo videti ga kako se snalazi u novoj ulozi.

Ostala projektovana desetorica u ekipi Partizana za 148. večiti derbi se neće menjati, susret će početi: Živko Živković - Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov - Drinčić - A. Živković, Brašanac, Babović, S. Ilić - Grbić.

Koji sastav je izabrao šef struke Crvene zvezde Nenad Lalatović pročitajte OVDE.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran MilinkovićSuperligaSrbijaPetar GrbićFK Partizan148. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara