""
""

Partizan: Bićemo fini na narednoj sednici Skupštine

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.16. | 18:47

Radna grupa kluba iz Humske održala prvi sastanak i formirala ekspertske i pravne timove

Radna grupa FK Partizan, formirana na predlog FSS da u primerenom roku (okvirno do 24. juna) pripremi sve pravne i organizacione pretpostavke za održavanje Vanredne skupštine Kluba, u sastavu Mile Jovičić i Nenad Bjeković, kopredsednici, te članovi Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević, održala je svoj prvi sastanak u prostorijama FK Partizan.

Tom prilikom je postigla dogovor ca sledećim zaključcima:

Izabrane vesti

1. Formiraju se ekspertski pravni timovi sa zadatkom da u najkraćem mogućem roku otklone i usaglase sve pravne nedoumice u pitanjima:

– Punomoćja za zastupanje na Skupštini,

– Disciplinski postupci u vezi sa sukobom interesa,

– Ostavke članova Skupštine i izbor novih članova.

2. U radu ekspertskih timova učestvovaće i generalni sekretar FSS i dati svoj doprinos u rešavanju spornih pitanja. Po okončanom poslu, ekspertski timovi će izvestiti Radnu grupu o postignutim razultatima o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

3. Svi članovi Radne grupe FK Partizan su se jednoglasno saglasili u oceni da se prethodna atmosfera na Skupštini FK Partizan ne sme ponoviti i da će svi lično dati svoj doprinos i dodatne nepore da se postigne konsenzus i stvore neophodni uslovi za izbor budućeg rukovodstva .

(Foto Star Sport)


tagovi

Žarko ZečevićSuperligaSrbijaFK PartizanNenad BjekovićIvan ĆurkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara