""
""

Partizan deklasirao Nemce: Vujasov vrtić i dalje ima šansu za F6, slede četiri odlučujuće bitke

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.03.15. | 19:22

Crno-beli vaterpolisti zabeležili drugu pobedu u grupnoj fazi Lige šampiona i zadržali šanse da osvoji jedno od prva tri mesta

Naplatio je Partizan večeras sve što je propustio u prethodnom periodu. Vaterpolisti crno-belih su večeras na bazenu na Banjici deklasirali nemačkog prvala Špandau sa 8:6 (2:2, 2:1, 3:0, 1:3) i zabeležili drugu pobedu u Ligi šampiona ove sezone.

Izabrane vesti

Nada da mladi izabranici Vlade Vujasinovića mogu do F6 turnira i dalje postoji. Partizan je u šest kola osvojio šest bodova i sačuvao kakve-takve šanse da u preostala četiri meča serijom pobeda uz povoljne rezultate sa ostalih mečeva u grupi, može da se dokopa finalnog turnira za prvaka Evrope.

Crno-beli su dočekali Nemce sa serijom od osam mečeva bez pobede u utakmicama Lige šampiona i regionalne Triglav lige. Sa oporavljenim centrima Manojlovićem i Lazićem, konačno je Partizan mogao da ravnopravno parira rivalu, za razliku od nekih prethodnih mečeva u ovoj godini kada Vujasinović iz raznih razloga nije imao nijednog centra na raspolaganju.

Talentovana ekipa crno-belih je večeras deklasirala Špandau i naplatila mu sa kamatom za onaj poraz od dva razlike u Nemačkoj. Tada su neiskusni vaterpolisti Partizana prokockali prednost i upisali poraz od 6:8 koji bi mogao mnogo da ih košta u borbi za F6.

Po dva gola za crno-bele postigli su Mandić, Subotić i Stojanović, a po jednom u listu strelaca upisali su se Lazić i Gogov. Dva gola za Špandau dao je Mirs, a po jedan pogodak postigli su Ćuk, Jungling, Stam i Restović

Partizan u sledećem kolu gostuje Primorju u Rijeci, a očekuju ga još dueli sa Solnokom, Jugom i Galatasarajem. Čak i u slučaju da ne ostvare sve četiri pobede, crno-beli imaju šansu da zauzmu jedno od prva tri mesta u grupi, ali pod uslovom da im na ruku idu i rezultati sa ostalih utakmica.

(FOTO: Star sport)


tagovi

VK PartizanvaterpoloŠpandau

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara