""
""

Vučelić demantuje MUP: Obućina nije napunio džepove

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.07.17. | 13:03

Crno-beli stali tvrde da ih nije oštetio generalni sekretar sportskog društva

Prvi čovek fudbalskog kluba i sportskog društva Partizan Milorad Vučelić tvrdi da generalni sekretar JSD Milan Obućina nije finansijski oštetio crno-bele za šta ga tereti ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. 

Izabrane vesti

Obućina je priveden u petak, a saopštenje kluba iz Humske koje je potpisao Vučelić prenosimo u celosti.

“Generalni sekretar JSD Partizan, Milan Obućina, nije oštetio Partizan. Niti je „prisvojio“ bilo šta, uključujući i novac. Nije on „napunio džepove“ sa 700.000€ Partizanovih para, niti ga bilo ko za to optužuje. Milan Obućina je kao trodecenijski sportski funkcioner radio uvek u korist Partizana.

Problemi sa kojima smo se svi zajedno u Partizanu suočavali nastali su zbog svojevremene blokade računa FK Partizan, te je, kako i treba, JSD priteklo u pomoć, te se poslovanje odvijalo preko računa sportskog društva.

Taj način poslovanja bio je i ostao praksa i u drugim sportskim društvima i tu Partizan nikako nije izuzetak, a posebno ne kriminogeni izuzetak.

To je tema o kojoj će se raspravljati na legalan način, pred legalnim i nadležnim državnim organima. Eventualno ogrešenje o propise će se jedino tu ustanoviti.“

(FOTO: MN Press)


tagovi

Milan ObućinaFK PartizanSD PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara