"Luka"
"Luka"

Partizan dobio Dravinju: Tandem Luka - Fofana pogađali za Nikolića

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.07.14. | 12:51

Golman Živko Živković u finišu meča u dva navrata sprečio domaćina da stigne barem do počasnog gola

LukaFudbaleri Partizana uspešno su položili prepodnevni ispit protiv Dravinje, a nešto kasnije sledi još jedan protiv Gorice. Crno-beli su u kontrolnom meču pred stotinak gledalaca savladali slovenačkog drugoligaša sa 3:0, a strelci su bili Fofana u 3. i Luka u 14. i 62. minutu.

Napadački tandem vicešampiona Srbije bio je izuzetno raspoložen za igru pošto su mogli još koji put da se upišu u listu strelaca, najviše zbog toga što je Dravinja igrala otvoreno. Takođe se dobro istakao i golman Živko Živković, koji je u finišu meča u dva navrata sprečio da domaćin stigne barem do počasnog gola.

Inače, u jednom trenutku počela je oluja i prava provala oblaka, ali je meč ipak priveden kraju. 

Izabrane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić polako kocka mozaik za prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a jasniju sliku imaće popodne, kada će njegovi izabranici odmeriti snage sa osvajačem Kupa Slovenije – Goriom u Ptuju (18.00).

Partizan je igrao u sledećem sastavu: Kljajić (od 46. Živković), Pauljević, Ostojić, Stevanović, Bogosavac, Marković, Gulan, Luka, Ilić (od 46. Lukić), Fofana, Ninković (od 46. Šaponjić).

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Predrag LukaFK PartizanIsmail Beko Fofana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara