"Bojan Ostojić u duelu sa Valerijm Božinovim"
"Bojan Ostojić u duelu sa Valerijm Božinovim"

Partizan dovodi domaćeg štopera: Ima dve opcije

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.06.16. | 10:23

U igri Nemanja Tubić i Bojan Ostojić

Bojan Ostojić u duelu sa Valerijm BožinovimPartizan nije mogao da dovede Dušana Cvetinovića iz Lansa, brzopotezno je odustao od ideje da angažuje Dosu Žuniora, kad je shvatio da reprezentativac Kipra ima jednocifren broj utakmica u nogama minule sezone, pa se okrenuo drugim, po svoj prilici pristupačnijim, rešenjima na poziciji štopera.

A kako sad stavri stoje, velike su šanse da u poslednjoj liniji tima zaigra jedan domaći igrač.

Izabrane vesti

Naime, crno-beli su krug kandidata za novog centralnog beka suzili na dva imena: Nemanju Tubića i Bojana Ostojića.

Nemanja Tubić iz vremena kad je čuvao Alvara NegredaTubić im je, na neki način, tiha patnja. Pokušavali da ga angažuju u nekoliko prethodnih rokova i nisu uspevali. Sad se čini kao realno rešenje, jer mu je ostalo samo šest meseci ugovora sa norveškim Haugesundom, u koji je stigao zimus. Reč je o sad već iskusnom štoperu (32 godine), školovanom u mlađim kategorijama Partizana, koji je u našoj ligi igrao za Čukarički, a u inostranstvu nosio dresove Genka, Karpata, Krasnodara, BATE Borisova i Hajera iz Saudijske Arabije.

Dnevni list Sport navodi da sportski sektor Partizana, kao drugu opciju, razmatra dovođenje Bojana Ostojića. On je posle trogodišnje saradnje sa Čukaričkim prošle sedmice napustio Banovo brdo i najavio da ga interesuje inostrani angažman, ali bi mogao da „skrene“ ka Topčiderskom brdu, tim pre što će na istu destinaciju, još koliko danas, golman Brđana Nemanja Stevanović.

Ostojić, takođe, ima 32 godine i pre Čukaričkog igrao je za Sevojno, užičku Slobodu, Radnički iz Kragujevca, BASK, Novi Pazar i Voždovac.

Sve vesti vezane za prelazni rok pročitajte u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action images, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja Tubićletnji prelazni rok 2016Bojan Ostojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara