"Zoran Milinković zagledan ka Brazilu..."
"Zoran Milinković zagledan ka Brazilu..."

Partizan dovodi još jednog Brazilca

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.06.15. | 10:13

A pušta Branka Ilića, Nemanju Kojića, Milana Lukača...

Zoran Milinković zagledan ka Brazilu...Jedan završen, drugi se juri. Fabrisio Silva Dornelas je dogovorio saradnju sa Partizanom i do kraja sedmice će doputovati u Beograd na početak šestomesečne pozajmice, sa pravom otkupa ugovora, međutim, sva je prilika da neće biti jedini Brazilac koji će tokom leta doći među crno-bele.

Uprava srpskog prvaka intenzivirala je pregovore sa još jednim fudbalerom iz zemlje petostrukog prvaka sveta i prema poslednjim informacijama najkasnije do nedelje će imati i njegov odgovor na pitanje da li dolazi u Humsku. Ono što je izvesno jeste da će Partizan dovesti igrača izrazitih ofanzivnih karakteristika iako zasad nema potvrde da li je reč o Gabrijelu Markinjosu, o čijem se transferu spekulisalo minulih dana ili je u međuvremenu izbor pao na drugog igrača. Možda čak još ofanzivnijeg, pošto postoje nagoveštaji da Parni valjak juri i drugo pojačanje u napadu, posle dovođenja Valerija Božinova.

Izabrane vesti

To istovremeni znači da su rukovodioci crno-belih spremni da se odreknu nekih igrača iz postojećeg kadra. Konkretno, Nemanje Kojića, kome je uprava kluba predočila da ima dozvolu da promeni sredinu tokom letnjeg prelaznog roka.

Isto važi i za štopera Branka Ilića koji se nalazi na listi želja turskog drugoligaša Goctepea. Trener kluba iz Izmira boravio je u nedelju u Ljubljani i posmatrao duel reprezentacija Slovenije i Engleske u kome je štoper crno-belih odigrao 90 minuta. Očekuje se da Turci narednih dana interesovanje pretoče u konkretnu ponudu, a uprava Partizana je načelno pristala da proda Branka Ilića, navodeći kao jedan od razloga njegovu platu u iznosu od 160.000 evra i željom za rasterećenjem budžeta.

Novu sredinu tokom prelaznog roka traže i Predrag Luka, Nenad Marinković, možda i golman Milan Lukač...

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja Kojićletnji prelazni rok 2015Gabrijel MarkinjosBranko Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara