"Imenjaci - Mihajlović i Petrović"
"Imenjaci - Mihajlović i Petrović"

Partizan gubi trku za „Robena sa Banjice“: Rad neće da posluje sa večitima

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.06.15. | 11:39

Počeli pregovori Saše Markovića i Hapoela iz Tel Aviva

Imenjaci - Mihajlović i PetrovićDolazi Marko Jevtović, njegovim stopama će Nikola Trujić, ali treći pik Partizana sa domaće scene neće tako lako u Humsku 1. Iako označen kao jedan od predstavnika mladog talasa koji bi u bliskoj budućnosti mogli da prave razliku u Superligi, na transfer Nemanje Mihajlovića u Partizan čelnici Rada supustili su rampu.

Krilni vezista je u tek završenom šampionatu bio jedan od ključnih igrača Građevinara, koji ne žele da posluju sa ovdašnjim klubovima, već će pokušati da sa strancima unovče činjenicu da je reč o „srpskom Robenu“, kako ga je jednom prilikom nazvao trener Milan Milanović i da se nalazi na listi 25 najboljih igrača Superlige u izboru MOZZART Sporta.
Trenutni stav čelnika Rada je takav da ne žele da prodaju svoje igrače Partizanu i Crvenoj zvezdi. Planiraju da najtalentovanije fudbalere prodaju u inostranstvo. To je ujedno bio odgovor na Partizanovu nameru da angažuje Nemanju Mihajlovića. Poštujemo stav, ali smatramo da bi trebalo biti strpljiv. Prelazni rok je takav se nikad ništa ne može tvrditi sa sigurnošću. Mihajlovića očekuju utakmice u omladinskoj selekciji, a počeće pripreme sa Radom“, prenosi agent mladog fudbalera Bojan Ostojić u izjavi za Sport.

Izabrane vesti

S druge strane, dok se spekuliše da bi Nikola Drinčić mogao da napusti Topčidersko brdo (iako u Čukaričkom to oštro demantuju) pre će biti da je drugi zadnji vezni Partizana na izlaznim vratima kluba. Reč je o Saši Markoviću kome je istekao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima, a kao prvi interesent da ga vidi u svojim redovima slovi Hapoel iz Tel Aviva. Prva runda razgovora između predstavnika izraelskog kluba i Saše Markovića je obavljena, očekuje se epilog...

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša Markovićprelazni rok 2015FK PartizanNemanja Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara