"Mutu i Gulan - poznanici iz Fiorentine"
"Mutu i Gulan - poznanici iz Fiorentine"

Partizan hteo da ga dovede, a sad hoće da ga pobedi: Adrijan Mutu testira crno-bele

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.07.14. | 10:49

Posle pobede nad Šturmom, puleni Marka Nikolića od 18 časova odmeriti snage sa rumunskim Petrolulom

Mutu i Gulan - poznanici iz FiorentineZasad sve ide po planu kad su u pitanju igra i rezultati na pripremnim mečevima, ali tek danas sledi prvi ozbiljniji ispit za fudbalere Partizana. Crno-beli će od 18 časova na Pohorju odigrati kontrolnu utakmicu sa rumunskim Petrolulom i to će im biti jedna od najjačih provera tokom priprema za početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Klub iz Ploještija je minulo prvenstvo završio na trećoj poziciji iza šampionskog sastava Steaue i drugoplasirane Astre, a u pripremnom periodu blista, pošto je zabeležio četiri pobede, uz tek jedan primljen gol: Volga 5:0, Dinamo Zagreb 2:0, Slaven Koprivnica 2:0 i Maribor 2:1. Prva zvezda ovog tima je nekadašnji reprezentativac Rumunije Adrijan Mutu (35), koji se leta 2010. posle Partizanovog plasmana u Ligu šampiona pominjao kao potencijalno pojačanje crno-belih, ali do transfera iskusnog napadača nije došlo.

Izabrane vesti

Ekipu Marka Nikolića do kraja boravka u Sloveniji očekuju još dueli sa Rubinom iz Kazanja (nedelja, 17 časova), Dravinjom iz Slovenske Konjice (utorak od 11 sati) dok je umesto Dnjepra generalna proba zakazana sa Novom Goricom u Ptuju (utorak, 18 časova).

Crno-beli su do sad savladali Zlatiborac i Lovćen (po 2:0), kao i austrijski Šturm (1:0), a igrali nerešeno sa Malmeom (3:3).

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanAdrijan Mutu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara