"Predrag Luka"
"Predrag Luka"

Partizan i Luka raskrstili, sledeća stanica Lučani

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.16. | 15:32

Još se ne zna šta će biti sa Lazarom Ćirkovićem i Živkom Živkovićem, zamršena situacija i kad je Filip Knežević u pitanju

Predrag LukaTri godine u Radu, još tri u Partizanu i sada rastanak sa klubom iz Humske. Predrag Luka i Partizan sporazumno su raskinuli ugovor, pa je 27-godišnji krilni fudbaler dobio odrešene ruke u izboru nove sredine. I izabrao je - Mladost iz Lučana.

Što se tiče crno-belih, oni i dalje nisu rešili šta će sa preostalom dvojicom doskorašnjih prvotimaca koji su kod novog trenera Ivana Tomića pali u drugi plan i koji sada treniraju odvojeno od ostatka ekipe. Živko Živković i Lazar Ćirković i dalje su u vrtlogu neizvesnosti, iako svesni da će ovog proleća teško do značajnije minutaže u Partizanu.

Izabrane vesti

Donekle nerazjašnjena je i situacija sa Filipom Kneževićem, ali samo donekle. Brzonogo krilo koje je jesen provelo na pozajmici u Borcu iz Čačka i dalje je veoma blizu transfera u Čukarički, ali posao nije još realizovan zbog nekih sitnijih papiroloških problema i pokušaja crno-belih da izvuku kakvo-takvo, makar i minimalno obeštećenje od kolega sa Banovog brda.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaFK PartizanMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara