""
""

PARTIZAN: Ibanjez otpao, ponuđeni Medo i Stevanović, uprava najavljuje još jedno pojačanje!

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.15. | 17:34

"Sve ste videli, doveli smo Oumarua, međutim, ja mislim da će biti još novajlija", poručio Milorad Vučelić

Pljušte potpisi u Partizanu! Već peti igrač je dogovorio saradnju sa crno-belima ovog leta, ali angažmanom Abubakara Oumarua nije stavljena tačka na prelazni rok u Humskoj 1 kada je reč o dolascima, bar tako najavljuju čelnici srpskog prvaka. 

Izabrane vesti

"Sve ste videli, doveli smo značajno pojačanje, međutim, ja mislim da će ih biti još", rekao je potpredsednik Partizana Milorad Vučelić, dok je u društvu predsednika Zorana Popovića napuštao stadion posle konačnog dogovora sa kamerunskim napadačem. 

Njegove reči mogu se protumačiti željom čelnika Partizana da produže rok za čekanje Gabrijela Markinjosa, ofanzivnog veziste, čiji klub Al Nasr iz Saudijske Arabije još nije dozvolio selidbu u Beograd, a prema poslednjim informacijama taj slučaj dobiće epilog do kraja sedmice. 

S druge strane, mogućnost da Parni valjak angažuje još jednog fudbalera iz Južne Amerike i to u liku Luisa Ibanjeza otpala je. Rukovodioci Partizana dematovali su informaciju da žele levog beka čiji su pregovori sa Crvenom zvezdom zastali, što bi moglo da znači da će nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba do kraja dana ipak potpisati za crveno-bele.

Još dva imena pomionjala su se danas u Humskoj. Prvi je Medo Kamara, nekadašnji vezista Partizana kome je istekla pozajmica u Makabiju iz Haife i za koga se pretpostavljalo da bi mogao da popuni mesto zadnjeg veznog, a drugi je Miroslav Stevanović, bivši prvotimac Vojvodine i Sevilje koji je posle neubedljivih igara na pozajmici u Elčeu došao u poziciju da traži novi klub. Posredstvom menadžera obojica su ponuđena Partizanu, ali je uprava crno-belih odgovorila negativno na te ponude. 

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok 2015FK PartizanMiroslav StevanovićMedo Kamara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara