""
""

Partizan ispao, debakl protiv Rijeke

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.17. | 17:32

Poznati svi polufinalisti, biće srpsko-hrvatsko finale

U polufinalu Turnira prijateljstva u Stanišićima će igrati Crvena zvezda, OFK Beograd, Osijek i Rijeka. Poslednji učesnik polufinala je Rijeka koja je danas u poslednjem kolu grupe D obezbedila prvo mesto i plasman među četiri najbolja.

Izabrane vesti

U direktnom okršaju za polufinale, Rijeka je deklasirala Partizan sa 4:1 i sa tri boda više od crno-belih, ali i podgoričke Budućnosti obezbedila prvo mesto. Rijeka je povela golom Lozića u 10. minutu iz penala, da bi prednost duplirala na početku drugog poluvremena, takođe sa bele tačke. Strelac je bio Baltić. Sve dileme je rešio Listar pogotkom u 39. minutu za 3:0. Partizan je ublažio poraz golom Jovkovića u 43. minutu, ali je Rijeka dva minuta kasnije dala još jedan. I opet sa penala! Biškupović je postavio konačnih 4:1.

Rijaka će u polufinalu igrati sa zemljacima iz Osijeka koji su posle velike drame u grupi osvojili prvo mesto zahvaljujući boljem međusobnom skoru od Sarajeva. U drugom polufinalu se sastaju Crvena zvezda i OFK Beograd koji su u grupnoj fazi takmičenja imali maksimalan učinak.

(FOTO: Turnir prijateljstva)


tagovi

FK PartizanRijekaSrbijaTurnir prijateljstva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara