"Zmajevi bi još tri boda"
"Zmajevi bi još tri boda"

Partizan je pao, da li će i Zvezda?

Vreme čitanja: 3min | pet. 15.09.17. | 14:17

Voždovac rešen da iskoristi Zvezdin umor posle utakmice sa BATE Borisovim

Zmajevi bi još tri bodaNe kaže se slučajno da su najteže utakmice one posle evropskih izazova. Kad ekipa oseti šta znače pune tribine, kad oseti tvrdo protiv evropskih ekipa, a onda mora da se vrati u surovu srpsku realnost. Upravo to ovog vikenda očekuje beogradske večite rivale i upravo to će ovog vikenda pokušati da iskoriste Radnički iz Niša i Voždovac.

Ovi drugi su, doduše, već umeli da skinu skalp jednog beogradskog velikana. Tog 9. avgusta, Voždovac je Miroslavu Đukiću i Partizanovoj ekipi očitao lekciju kakvu ovog leta još niko nije. Nadaju se Zmajevi da će na tom nivou biti i u nedelju od 17 sati (TV Arena 1) kada preko puta bude bila Crvena zvezda, umorna posle sudara sa BATE Borisovim.

Izabrane vesti

Šef struke Voždovčana Ilija Stolica ipak ne vidi taj meč kao veliki hendikep za crveno-bele.
"Zvezda ima dovoljan fond igrača. Znam šta znači evropska utakmica i kolika je emotivna ispražnjenost nakon odigranog meča, ali ne sumnjam da će gosti znati adekvatno da promene i zarotiraju ekipu i pripremiće se dobro za utakmicu sa nama. Uostalom, i mi smo imali utakmicu u sredu, jedno evropsko gostovanje za nas. Ekipa Napretka i grad Kruševac takođe pretenduju na izlazak u Evropu. Teška utakmica i teško gostovanje, ali verujem da ćemo i mi i gosti naći znanja, snage i volje da prikažemo u nedelju prublici na Voždovcu pravi fudbal", komentariše Stolica.

MOZZART KVOTE
(8,50) Voždovac (4,50) Crvena zvezda (1,35)

Štoper Saša Ivković, nekadašnja uzdanica Partizana, takođe se potajno nada iznenađenju na krovu tržnof centra.
"Očekujemo lepu fudbalsku predstavu. Dolazi nam Crvena zvezda koja ima dobru i uigranu ekipu, u šta smo se uverili i u sinoćnom meču, gledajuću itakmicu protiv Bate Borisova. Kvalitetan i iskusan tim imaju gosti. Samim tim očekuje nas i dobra utakmica, a mi ulazimo u meč sa namerom da se nadigravamo, da postignemo gol, ali i da pobedimo u utakmici".

Možda će uspeti, možda i ne, ali utisak je da će publika imati šta da vidi na krovu tržnog centra.
"Prava najava je da nas čeka praznik fudbala", uzbuđen je i Stolica.
"Imamo vrhunskog protivnika ispred sebe, u šta smo se uverili nakon njihovih igara u dosadašnjem delu prvenstva, ali i na evropskoj sceni i očekujemo pravu fudbalsku predstavu. Radujemo se tome, igrači su i raspoloženi i spremni. Pored nadmudrivanja igrača na terenu, očekuje nas taktičko nadmudrivanje dva stručna štaba. Sa druge strane je vrhunski stručni štab, svideo mi se način igre, pristup disciplini koju imaju u igri. Znaćemo i mi na koji način treba da im odgovorimo na terenu, jer pored nadigravanja u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, tako će biti i ovaj put", dodao je Stolica.

Superliga, 10. kolo:

Subota:
19.00: (1,70) Vojvodina  (3,45) Napredak (5,00)

Nedelja:
16.00: (3,70) OFK Bačka (3,25) Čukarički (2,00)
16.00: (2,20) Mačva (3,00) Radnik (3,45)
17.00: (8,50) Voždovac (4,50) Crvena zvezda (1,35)
17.00: (2,65) Borac Čačak (2,80) Rad (2,90)
17.00: (2,10) Spartak (3,05) Mladost Lučani (3,60)
19.00: (2,40) Javor (2,95) Zemun (3,10)
19.00: (1,15) Partizan (7,00) Radnički niš (15,0)

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IvkovićIlija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara