"Branko Ilić"
"Branko Ilić"

Partizan menja štopera: Trajković ostao u Beogradu, Ilić debituje u Torshavnu

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.07.14. | 16:22

„Biće promena“, najavljuje trener Marko Nikolić pred meč na Farskim Ostrvima za koji konkuriše 18 igrača

 

Branko IlićPosle silnih peripetija, fudbaleri Partizana će tek od 18 časova krenuti put Farskih Ostrva. Pet sati kasnije od planiranog termina, crno-beli odlaze na prvo evropsko gostovanje ove sezone i to – nekompletni. Umesto u avionu, Branislav Trajković je ostao u Sportskom centru Zemunelo i neće igrati u revanšu protiv HB Torshavna u kome bi srpski predstavnik, posle 3:0 u Humskoj, trebalo da overi plasman u narednu rundu gde ga čeka Ludogorec.

Izabrane vesti

Trajković je u izjavi za MOZZART Sport objasnio zbog čega ga nema na spisku putnika.
Reč je o lakšoj povredi stopala desne noge, nastaloj zbog promene kopački. Vučem je već nekoliko sedmica, a kako je rezultat prvog meča povoljan za nas, u dogovoru sa trenerom Nikolićem odlučeno je da ostanem u Zemunelu kako bih sanirao povredu i čim se ekipa vrati u Beograd, pridružiću se saigračima u pripremi meča sa Ludogorecom“, rekao je Trajković.

Njega bi u startnih 11 trebalo da zameni novajlija Branko Ilić, koji je pre sedam dana dobio neophodnu dokumentaciju iz Izraela, ali nije debitovao u prvoj utakmici sa Faranima, a to će po svoj prilici učiniti sutra kad će zaigrati u paru sa Vojislavom Stankovićem.
Dešavalo se i ranije u karijeri da kasne avioni, ne vidim nikakav problem zbog toga. U ovom trenutku ne mislim ni na Ludogorec, u glavi mi je samo ova utakmica na Farskim Ostrvima. Trenirali smo na veštačkoj travi u Staroj Pazovi i bićemo spremni za uslove koji nas očekuju u Torshavnu“, rekao je reprezentativac Slovenije.

Za meč na Farskim Ostrvima konkuriše 18 igrača: Lukač, Živković Živko, Volkov, Vulićević, Petrović, Stanković, Luka, Brašanac, Fofana, Ninković,Grbić, Drinčić, Saša Ilić , Lazović, Gulan, Ostojić, Branko Ilić i Škuletić.

Svi oni odradiće trening u sredu jutro čime će crno-beli nadomestiti činjenicu da usled kašnjenja letova nisu u prilici da izađu na teren stadiona veče pred meč, pošto će tek pred ponoć stići na Farska Ostrva.
Neće nas poremetiti ova situacija. Trening je ujutru u 9.30, a u timu koji će igrati sutra biće promena. Ne bih o tome kojih. Problem za nas može da bude činjenica da se sa 30 selimo na deset stepeni, ali izgovori su za one koji nisu spremni. U prvoj utakmici smo šutnuli 20 puta na gol protivnika, oni nijednom nisu zapretili nama, ali sad će biti drugačije, jer rival, kao i reprezentacija Farskih Ostrva igra drugačije na strani nego kod kuće. Podsećam da je reč o ekipi koja je pre nekoliko godina dobila Salcburg i igrala nerešeno sa Malmeom. Neće biti nikakvog taktiziranja usled činjenice da će neko iz Ludogoreca snimati naš meč. Pre šest dana nismo pokazali sve adute i zato sad isto idemo na pobedu“, rekao je uoči puta trener Marko Nikolić.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaHB ToršavnBranko IlićBranislav Trajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara