"Lazar Marković"
"Lazar Marković"

Partizan na Tari, Lazar Marković ostao u Beogradu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.01.13. | 15:03

Vunderkindu crno-belih predstoji oporavka zbog problema sa trbušnim mišićima

Lazar MarkovićDan posle prve prozivke trenera Vladimira Vermezovića fudbaleri Partizana otputovali su na prvi deo priprema na Taru, ali bez Lazara Markovića, ponajboljeg igrača jesenjeg dela sezone u Superligi.

Srpski reprezentativac je, naime, ostao u Beogradu kako bi sanirao probleme sa trbušnim mišićima. Ipak, situacija nije toliko ozbiljna, pa se očekuje da će se popularni Markec, strelac šest i asistent kod još šest golova u prvih 15 kola sezone, oporaviti na vreme za put na drugi deo priprema u Antaliju gde će crno-beli boraviti od 25. januara do 7. februara.

Izabrane vesti

Branioci šampionskog trofeja i lideri na tabeli Superlige će na Tari raditi do 22. januara, a posle kraće trodnevne pauze u Beogradu nastaviće da brušenjem forme za nastavak prvenstva u kojem će pokušati da sačuvaju šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom i okite se i rekordnom šestom titulom prvaka Srbije.

Put Tare nije krenuo ni libijski napadač Mohamed Zabija, koji zbog problema sa vizom još nije doputovao u Srbiju s tim da bi on ekipi trebalo da se priključi još tokom prvog dela priprema.


(FOTO: Start Sport)


tagovi

Lazar MarkovićMohamed ZabijaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara