""
""

Partizan našao beka! Pot ostaje u Humskoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.09.16. | 10:23

Ovaj 22-godišnji košarkaš očigledno je radio kvalitetno i ostavio dobar utisak na trenera Aleksandra Džikića, pa će potpisati ugovor sa crno-belima

Košarkaški klub Partizan polako, ali sigurno kompletira ekipu za sledeću sezonu. Kako sada stoje stvari, poslednji u nizu novajlija biće Stefan Pot.

Izabrane vesti

Ovaj 22-godišnji bek već neko vreme je u pripremnom periodu trenirao sa Partizanom. Očigledno je za to vreme radio kvalitetno i ostavio dobar utisak na trenera Aleksandra Džikića, pa će potpisati ugovor sa crno-belima.

Klub iz Humske je ionako bio u potrazi za još jednim bekom, budući da se priča oko dovođenja Petra Rakićevića pretvorila u latinoameričku sapunicu kojoj se ne nazire kraj.

Tako su se poklopile želje Partizana, ali i Pota koji će kvalitet moći da dokaže ove sezone u Jadranskoj ligi, ali i FIBA Ligi šampiona.

Inače, Pot je prošle godine bio širem spisku selektora Srbije Aleksandra Đorđevića za Evrobasket.

Pot je profesionalnu karijeru počeo u Spartaku iz Subotice, igrao je potom za Novi Sad, Vojvodinu, rumunski Asesoft i Metalac iz Valjeva.

Sa reprezentacijom Srbije do 20 godina je 2013. osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Češkoj. U toj generaciji igrali su, pored ostalih, i Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Mihajlo Andrić, Vasilije Micić i Jovan Novak.

Košarkaški klub Partizan je ovog leta već doveo Stefana Birčevića, Đorđa Majstorovića, Vilijama Hačera, Branislava Ratkovicu, Uroša Lukovića, Frenka Robinsona i Kenana Karahodžića.

Crno-beli takmičarsku sezonu počinju 1. oktobra utakmicom Jadranske lige u Baru protiv Mornara.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Stefan PotSrbijaFK PartizanJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara