""
""

Partizan odbio 1.200.000 evra za Leonarda

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.17. | 18:04

Jedan klub sa Dalekog Istoka doneo konkretnu ponudu na Kipar, ali naišao na negativan odgovor čelnika crno-belih

Grobari mogu da mirno spavaju. Bar do daljeg! Čelnici crno-belih odbili su ponudu jednog inostranog kluba za Brazilca Leonarda tešku 1,2 miliona evra, otkrio je sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev izveštačima beogradskih medija sa priprema na Kipru.

Bili su na mukama odgovorni iz Humske, pre svega zbog činjenice da im je potreban novac za život kluba posle nerealizovanih transferav Milenkovića i Mihajlovića. Međutim, svesni značaja sjajnog ofanzivnog veziste na igru Partizana odlučili su se da se zahvale na ponudi.

Izabrane vesti

Momak koji je uz Đurđevića tokom jesenje sezone bio najjača karika crno-belih imao je ponudu da se preseli na Daleki Istok (prelazni rok je otvoren u Kini i Rusiji).
"Došao je generalni direktor jednog kluba, čije ime nećemo otkriti, sa svojim agentima da pregovara oko transfera Leonarda. Izneli su svoju ponudu, ali smo je odbili", rekao je Iliev novinarima na Kipru.

Govoreći o situaciji u klubu Iliev je nedavno poručio da bi Partizan, zbog pomenute finansijske situacije, mogao da ostane bez Leonarda ili Evertona. Ali da bi se on radije, ako bi već morao, odrekao usluga iskusnog zadnjeg veznog.

Iako je tokom priprema Leonardo pokazivao znakove nervoze, Brazilac je briljirao u nedavnom okršaju sa Zirkom. Postigao je gol i upisao tri asistencije.

Partizan za sada odoleva, ali videćemo šta donese dani budući.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

EvropaIvica IlievleonardoFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara