"Borba za plasman u grupe Lige Evrope"
"Borba za plasman u grupe Lige Evrope"

Partizan ovih nema šta da se plaši: Bugari i Poljaci četiri puta šutnuli na gol! Rus odlučio

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.06.16. | 20:24

Slavija iz Sofije u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope savladaal Zaglebije i približila se Humskoj

Borba za plasman u grupe Lige EvropeZapala nam je „koska“. Fudbal im se enormno brzo razvija. Opasni su. Mogli smo i lakšeg protivnmika da dobijemo...

Takvi i slični komentari čuli su se iz Humkse 1, kao i među navijačima Partizana, posle žreba za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, međutim, na osnovu onoga što su u prvom meču početne runde pokazali Slavija i Zaglebje deluje da crno-beli ne bi smeli da imaju problema da prođu dalje.

Izabrane vesti

U Sofiji je slavio domaći tim (1:0) i tako nagovestio da je u ovom trenutku bar za taj pogodak bliži dvomeču sa osvajačem srpskog kupa.

Meč na stadionu „Vasil Levski“ rešen je tek u finišu. A odlučio je novajlija u timu Slavije, Serder Serderov. Napadač, koji je bez obeštećenja ovog leta stigao iz Anžija, u 85. minutu je iskoristio dodavanje Amara Omara iz Kenije i tako doneo Bugarima sjajan rezultat pred revanš.

Đorđe Čotra je imao šansu za Zaglebje A delovalo je da Zaglebje ima bolje šanse. Uostalom, u prvom delu gosti su pokušali preko napadača Kristofa Pjateka, ali je njegov udarac ukrotio kapiten Slavije Mario Kirev. Dobru priliku za Poljake imao je i nekadašnji levi bek Rada, Đorđe Čotra, ali je i njegov udarac osujećen, pa su za ta dva jedina pokušaja gosti surovo kažnjeni. I to iz tek drugog udarca na njihov gol.

Sad je pred Zaglebjem - za koji je na poziciji desnog beka igrao još jedan nekadašnji prvotimac Rada Aleksandar Todorovski - tekaž zadatak, da narednog četvrtka slavi sa dva razlike kako bi obezbedio okršaj sa crno-belima.

Podsetimo, Partizan će u prvom meču durgog kola kvalifikacija za Ligu Evrope biti domaćin u četvrtak 1. jula do 20.15, dok se revanš igra u Sofiji ili Lubinu 21. jula. 

Podsećamo vas da se u MOZZART Kladionici možete kladiti na domet srpskih klubova u evropskim takmičenjima. Što se Partizana tiče, kvota da će se treću godinu uzastopno plasitrati u grupnu fazu Lige Evrope je 5,50. Sve ostale kvote koje se tiču ovog specijala namenjenog crno-belima možete pogledati OVDE.

---------------------------------------------------------

SLAVIJA SOFIJA - ZAGLEBJE 1:0 (0:0)
/Serderov 85/

Slavija: Kirev, Amar Omar, Sergejev, Velkov, Pašov - Vasev, Martinov - Jomov (od 90. Hristov), Baldžiski (od 55. Karabejlov), Seredov - Krastev (od 56. Dimitrov).

Zaglebje: Polaček - Todorovski, Guldan, Dabrobvski, Čotra - L. Pjatek, Kubicki - Voznnjak, Vlaško (od 83. Rakovski), Janoška (od 74. Janus) - K. Pjatek (od 68. Papadopulos).

(FOTO: Action images, MN Press)


tagovi

ZaglebijeSrbijaSlavija SofijaPoljskaFK PartizanLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeEvropaBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara