""
""

Partizan pred Mega Vizuru: U problemu smo, ali želimo pobedu

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.01.14. | 14:11

''Želimo da potvrdimo pobedu protiv Igokee iz prošlog kola'', kaže trener Velimir Gašić

Pomoćni trenera Partizana Velimir Gašić rekao je da očekuje da crno-beli pobede Mega Vizuru i nastave sa dobrim igrama u Jadranskoj ligi.
Utakmica neće biti ni malo laka i jednostavna za nas, pogotovo posle meča sa Realom. Imamo i nekih zdravstvenih, personalnih problema, ali očekujem da i ih prevaziđemo. Nemamo veliki izbor, želimo da potvrdimo pobedu protiv Igokee iz prošlog kola i nastavimo u ritmu koji se od nas očekuje“, rekao je Gašić za klupski sajt.

U prethodnom kolu Partizan je na gostovanju savladao Igokeu 83:80, dok je Mega Vizura izgubila u Zagrebu od Cedevite rezultatom 73:77.
Treća u nizu gostujućih utakmica u Jadranskoj ligi. U dosadašnjem toku takmičenja pokazali su određeni kvalitet i da mogu da budu vrlo konkurentni i protiv ekipa koje su mnogo iskusnije i kvalitetnije od njih, što treba da bude dovoljno dobra opomena za nas“, rekao je Gašić.

Izabrane vesti

Gašić vodi Partizan u odsustvu prvog trenera Duška Vujoševića, koji je zbog problema sa bubrezima 25. decembra primljen na Institut za kardiovaskularne bolesti, a kasnije prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Utakmica Mega Vizura - Partizan na programu je u ponedeljak od 18 sati u Smederevu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKK PartizanJadranska ligaVelimir Gašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara