Partizan ratuje sa Bečlijama: Cilj je Andrija Pavlović!

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.04.18. | 18:59

Crno-beli pregovaraju sa potencijalnim reprezentativcem, u opticaju je još jedan bivši napadač Čukaričkog

Stidljivo se pominjala Crvena zvezda, danas je otkriveno da je Andrija Pavlović u intenzivnim pregovorima sa Austrijom iz Beča, ali... Pred napadačem Kopenhagena i potencijalnim reprezentativcem Srbije su dani odluke, pošto se u borbu za njegov potpis umešao i Partizan. I ne samo da se umešao, već je kontaktirao menadžerski tim nekadašnjeg člana Čukaričkog.

Posle sezone za zaborav u redovima danskog šampiona Andrija Pavlović ne sme da pogreši u odabiru novog kluba. Sigurno je da bi u redovima Partizana, posle izvesnog odlaska Tavambe, imao status prvog napadača i mogao bi da oživi karijeru... Naravno, pod uslovom da se kockice transfera slože.

Izabrane vesti

Leta prošle godine Kopenhagen je za Pavlovića izdvojio dva miliona evra. Iako stručni štab danskog prvaka ne računa na njega, sigurno je da ga Kopenhagen neće pustiti bez obeštećenja. To je prva barijera koju Partizan mora da ukloni. Potom i da objasni Pavloviću da bi u Humskoj mogao ponovo igrački da prodiše. Kao što je to uradio Uroš Đurđević.

Izvesno je da sportski sektor crno-belih želi momku koji je svojevremeno žario i palio u redovima Čukaričkog i stigao do statusa jednog od najboljih napadača na domaćoj sceni. Borba sa bečkim klubom je tek počela. Izhod je neizvestan, pa tako u Humskoj imaju na radaru još jednu opciju. I opet se radi o nekadašnjem članu Čukaričkog... Naravno, pogađate reč je o Nikoli Stojiljkoviću.


tagovi

Andrija Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara