""
""

Partizan se okreće Luki jer je Eliomar preskup, čeka se odlazak Kamare

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.01.13. | 09:36

Crno-beli odustali od interesovanja za Brazilca iz Javora zbog cene od 200.000 evra, ali su se zato okrenuli krilu Građevinara

 

Izabrane vesti

Partizan je hteo da odlazak Nemanje Tomića nadomesti dovođenjem brazilskog veziste Eliomara Silve iz Javora, što je potvrdio i Ljubiša Tumbaković, ali šampion je odustao kada je čuo cenu. Crno-beli su ohladili interes za Brazilca jer su Ivanjičani na ime obeštećenja tražili cifru od oko 200.000 evra.
“Partizan je bio zainteresovan, ali izgleda da im je Silva preksup. Nudili su znatno manje od onoga što tražimo. Imamo za Brazilca ponude i iz inostranstva, a možda ga i ostavimo zbog ambicija u Kupu Srbije”, rekao je za Žurnal, potpredsednik Javora, Milorad Pandurović.

Crno-beli su se automatski okrenuli dovođenju krilnog napadača Rada, Predraga Luke koji je takođe na Tumbakovićevoj listi želja. Povodom ovog transfera je juče održan i sastanak Tumbakovića sa finansijerom Rada, Rankom Stojićem.  
“Šampion je zainteresovan za Luku. To je ideja koja je interesantna i klubu iz Humske i nama. Postoje realni nagoveštajii saradnje, ali ništa neće biti rešeno pre vikenda jer crno-beli do tada moraju da privedu kraju neke druge poslove. Od toga će zavisiti i njihove mogućnosti. Takođe, jedan inostrani klub se inetersuje za Luku”, otkrio je prvi čovek Rada, Ranko Stojić.

Ti “drugi poslovi” su konačan rasplet situacije sa vezistom Medom Kamarom, koji je na korak od selidbe u turski Mersin za šta bi Partizan trebalo da inkasira 100.000 evra budući da tamnoputom vezisti ističe ugovor na kraju sezone. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Eliomar SilvaLjubiša TumbakovićMedo KamaraFK PartizanPredrag LukaRanko StojićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara