""
""

Partizan skenirao potencijalne rivale u LŠ: Prvo viski i tompusi, pa tek onda fudbal (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.07.14. | 13:08

"Golman uhvati loptu – navijači tapšu, bek je izbaci u aut – oni opet tapšu. Igrači izlaze na teren i mašu ženi i deci", prepričava utiske po povratku sa Gibraltara pomoćnik Marka Nikolića

Pomoćni trener Partizana Bojan Leontijević boravio je u sredu na Gibraltaru gde je pratio duel Linkolna i Toršavna (1:1) u okviru prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Marko Nikolić već je dobio iscrpan izveštaj, a evo prilike i da navijači saznaju neke detalje o potencijalnim rivalima crno-belih u drugom krugu.

Leontijević u izjavi za Sportski žurnal kaže da je sve ono što se događalo na tribinama i oko stadiona bilo dosta zanimljivije od ono što se moglo videti na samom terenu.

Izabrane vesti

"Mali stadion, samo sa istočnom i zapadnom tribinom, verovali ili ne – bez semafora. Nije bio pun, u publici britanski džet–set: viski, tompus i na poslednjem mestu – fudbal. Bez stresa, tenzije, nema navijanja, samo aplauz. Golman uhvati loptu – tapšu, bek je izbaci u aut – tapšu. Igrači izlaze na teren i mašu ženi i deci", priča Bojan Leontijević za Žurnal po povratku u Beograd.

O samim rivalima nema šta puno da se kaže. domaćinu je više odgovarala podloga - veštačka trava - ali Farani su očigledno ozbiljniji tim...

"Linkoln igra u formaciji 4–2–3–1, vođa navale bolji je od ostalih, kadar da zaustavi dugu loptu, igra okrenut leđima. Toršavn je ozbiljniji od Linkolna. Tipičan ostrvski stil, 4–3–3 formacija, glavni aduti levi ofanzivni vezista, centralni napadač i kapiten, dobar šuter", zaključio je izlaganje Leontijević.

Podsetite se i atmosfere na stadionu Linkolna - fudbal se igra, a avion sleće na pedesetak metara od terena...

(foto: Mn Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko Nikolićbojan leontijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara