""
""

Partizan: Stadion je naš, nema dileme! Sledi zvanična žalba

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.10.13. | 19:06

Na večerašnjoj sednici UO Sportskog društva crno-beli zauzeli zvanični stav povodom odluke Višeg suda

Posle skoro dve sedmice iščekivanja kako će Partizan zvanično reagovati povodom presude Višeg suda da se stadion u Humskoj vrati u vlasništvo Ministarstvu odbrane, konačno je i ta dilema rešena. Večeras je održana sednica UO Sportskog društva Partizan na kojoj je zauzet zvanični stav.

Izabrane vesti

Na današnjem sastanku UO crno-bele familije, odlučeno je da će biti uložena žalba prvostepenom pravosudnom organu.
“Jedina tačka dnevnog reda sednice bilo je pitanje stadiona. I odlučeno je da se već koliko sutra podnese žalba na presudu Višeg suda. Za nas nijednog trenutka ne postoji dilema, jer je stadion apsolutno naše vlasništvo. Ali moramo da poštujemo proceduru i zbog toga će u petak zvanična žalba biti dostavljena nadležnim organima”, preneo je zaključak sa sastanka Ratomir Babić, potpredsednik FK Partizan, koji je i najveći korisnik objekta u Humskoj. Uz napomenu da će javnost više informacija dobiti u petak u formi zvaničnog saopštenja.  

Inače, sastanku UO su prisustvovali predsednik FK Partizan Dragan Đurić, potpredsednik Duško Jovanović, generalni sekretar Darko Grubor, gensek SD Milan Obućina, predstavnik KK Mlađan Šilobad, a prvi čovek SD Duško Vujošević je bio sprečen zbog gostovanja u Barseloni. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK PartizanRatomir BabićSD PartizanSrbijastadion PartizanaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara