"Milosavljević"
"Milosavljević"

Partizan startovao porazom

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.09.13. | 23:04

"Tim nije bio sa punom koncentracijom, niti sa jednim kvalitetnim pristupom kakav se očekuje od igrača koji igraju u Partizanu", konstatovao je Vujošević

MilosavljevićKošarkaši Partizana izgubili su u Malagi od Kahasola sa 91:63 (25:14, 20:18, 27:16, 19:15) na prvom meču na turneji u Španiji. Najefikasniji u timu Partizana bio je kapiten Dragan Milosavljević sa 21 poenom, 12 je postigao Leo Vesterman, dok Nikola Milutinov i najnovije pojačanje crno-belih Terens Kinsi nisu ulazili u igru.

U ekipi Kahasola istakao se Ðoan Sastre sa 18 poena, a poen manje ubacio je Skot Bamfort.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da prva utakmica na turneji u Španiji nije ispunila očekivanja stručnog štaba.
"Tim nije bio sa punom koncentracijom, niti sa jednim kvalitetnim pristupom kakav se očekuje od igrača koji igraju u Partizanu. Međutim, jako dobro znamo da je ovo samo jedan prvi korak i da smo na novom početku u stvaranju, kako igre tako i tima za narednu sezonu. Sigurno da očekujemo u narednim utakmicama kvalitetniju reakciju igrača i bolje partije", rekao je Vujošević za sajt kluba.

Partizan će u Malagi odigrati još pet utakmica, protiv Mursije, Reala, Unikahe, Lokomotive Kubanj i Gran Kanarije, a naredni protivnik biće sutra (20.30) ekipa Mursije. 

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Dragan MilosevljevićDuško VujoševićEvropaFK PartizanŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara