""
""

Partizan: Štoper potpisuje na pet godina

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.06.16. | 09:29

Velika očekivanja od Strahinje Bošnjaka u Humskoj 1

U iščekivanju pojačanja u liku Dušana Cvetinovića, koji bi trebalo da dođe iz norveškog Havesunda, Partizan je završio posao oko angažovanja još jednog štopera. Crno-beli su utanačili detalje saradnje sa Strahinjom Bošnjakom, članom kadetske ekipe, koji će ove sedmice potpisati profesionalni ugovor sa klubom iz Humske 1.

Član „klase 1999“, koja je za vikend postala prvak u Kadetskoj ligi Srbije, parafiraće ugovor na pet godina i tako postati profesionalac, što je jasan znak da Parni valjak na njega računa na duži period. On je, posle napadača Đorđa Jovanovića, golmana Aleksandra Popovića i krila Strahinje Jovanovića, treći izdanak generacije trenera Dragana Kecmana koji će potpisati profesionalni ugovor.

Izabrane vesti

Bošnjak igra na poziciji levog štopera, a stručnjaci kažu da je u svom godištu najbolji u Srbiji. Uostalom, kapiten je kadetske reprezentacije naše države.

Strahinja Bošnjak je prošlog leta, pod nadzorom Zorana Milinkovića, na Tari odradio deo priprema sa prvim timom, ali ostaje dilema da li će ga Ivan Tomić sada prekomandovati među seniore.

Partizan, posle rastanka sa Marko Jovanovićem i Milošem Ostojićem, na poziciji štopera ima Sedrika Goguu, Gregora BalažicaMiladina Stevanovića i Nikolu Milenkovića, dok na tom mestu može da igra i novajlija iz Javora, Nemanja Miletić, u osnovi levi bek.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaStrahinja BošnjakSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara