""
""

Partizan sve dalje od Evrokupa

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.16. | 09:45

„Ako ne budemo mogli da registrujemo igrače, jasno je šta ćemo uraditi“, poručuje sportski direktor crno-belih Dragan Todorić

Pred čelnicima košarkaškog kluba Partizan su teški dani. Tačno je da je tim iz Humske jako ušao u letnji prelazni rok, angažovao šestoricu pojačanja, ali... I dalje nije poznato u kom takmičenju će naš najtrofejniji košarkaški kolektiv igrati naredne sezone.

Posebno posle pisma Dragana Đilasa u kojem se crno-belima savetuje da odustanu od Evrokupa iz dobro poznatih razloga.
„Tek smo u ponedeljak dobili to pismo, još nismo razgovarali na tu temu. Ako Savez ostane pri ovome, a vidimo da pojačavaju pritiske, ne znam kako ćemo to da rešimo. Pre svega nećemo moći da registrujemo igrače. Još nam niko nije zvanično ponudio rešenje za tu situaciju ako suspenzija KSS ostane“, poručio je u razgovoru za Žurnal sportski direktor crno-belih Dragan Todorić.

Izabrane vesti

On se i dalje nada nekom kompromisu. Kao i svi iz Humske.
„Očekivali smo, tačnije i danas očekujemo, da će se napraviti neki kompromis između FIBA i Eka, pa da nas ostave na miru. Ali očigledno je da zasad nema ništa od toga. U međuvremenu, čuo sam da čak i španska federacija ima nameru da suspenduje klubove koji budu igrali Evrokup“.

Brojni problemi mogli bi da iniciraju konačnu odluku, odnosno da se Partizan iz Evrokupa „prešaltuje“ na FIBA Ligu šampiona.

„Ako ne budemo mogli da registrujemo igrače, nije potrebno biti mnogo pametan, pa zaključiti šta ćemo morati da uradimo“.

(Foto MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanEvropaDragan TodorićAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara