""
""

Partizan traži novog Vukotića (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.13. | 12:55

U „Zemunelu“ počeo omladinski kamp crno-belih čiji je cilj selekcija talenata od kojih će najbolji dobiti priliku da se nametnu stručnjacima kluba prepoznatljivog po stvaranju igrača

Letnji omladinski kamp fudbalskog kluba Partizan pod nazivom „Put do najvećih“ počeo je sa radom i trajaće do 29. juna u Sportskom centru „Zemunelo“. Oko 110 mališana, rođenih od 2001. do 2005. godine, treniraće u dve smene po programu šestrostukog šampiona Srbije.  

Direktor omladinske škole crno-belih Momčilo Vukotić istakao je da je cilj kampa da promoviše klub i u novim naraštajima pronađe naslednike za sadašnje prvotimce.
Partizan je u poslednjih 10 godina pokazao da zna da se osloni na omladinsku školu, koja je stalni izvor igrača za prvi tim. I sada je takva situacija, veliki broj fudbalera je upravo ponikao u našoj akademiji. Želimo da nastavimo takvu praksu, da u svakoj generaciji bude jedan ili nekoliko igrača koji će se priključiti seniorima“, rekao je Vukotić.

Izabrane vesti

On je dodao da je Partizan slične kampove organizovao širom Srbije i u regionu i da je želja kluba da škola u Beogradu postane tradicija.
Deca će imati priliku da trenerima pokažu talenat i umeće, nadam se da će pojedinci skrenuti pažnju na sebe i postati članovi naše omladinske škole“, poručio je Vukotić.

Budućim fudbalerim dobrodošlicu je poželeo i sportski direktor Partizana Albert Nađ.
Vi ste mladi i verovatno većina ne zna da je Momčilo Vukotić živa legenda Partizana. Želja svih nas u klubu je da pokušate da ga prestignete. Nadam se da će te se lepo provesti, napredovati i da će vam treneri preneti adekvatno fudbalsko znanje“, rekao je Nađ.

Omladinska škola Partizana poznata je po stvaranju igrača, a pre nekoliko godina UEFA ju je proglasila za drugu u Evropi, odmah iza holandskog Ajaksa.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Albert NađMomčilo Vukotićomladinski kampFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara