"Dragan Ivanović"
"Dragan Ivanović"

Partizan u boljoj formi od Zvezde, biće još teže!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.16. | 12:40

Kruševljani svesni težine gostovanja u Humskoj

Dragan Ivanović

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Dragan Ivanović očekuje u sutrašnjoj utakmici sa Partizanom mnogo teži posao nego protiv Crvene zvezde u prošlom kolu kada je njegov tim poražen (0:1), jer smatra da su crno-beli trenutno u najboljoj formi u Superligi.
"Nakon poraza od Crvene zvezde na domaćem terenu i gubitka sva tri boda, sledećih pet utakmica biće nam jako teške. Prva na redu je protiv Partizana koji je u ovom momentu u boljoj formi od Zvezde i dočekuje nas na svom stadionu. Nemamo šta da izgubimo, biće teže nego protiv Zvezde u Kruševcu, jer je Partizan trenutno u boljoj formi", rekao je Ivanović.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE: Partizan - Napredak: 1 (1,35), X (4,50), 2 (8,50)

Kormilar Čarapana kao najveću opasnost po svoj tim ističe napadača Uroša Ðurđevića, za koga je rekao da je podigao Partizan i rešio nekoliko utakmica.
"Kratak je period za pripremu utakmice, ali smoći ćemo snage i sigurno se nećemo braniti. Gledaćemo da pružimo najbolje u ovom momentu što možemo, videćemo kakav će rezultat biti", poručio je trener Napretka.

Defanzivac Napretka Bojan Miladinović veruje da je njegov tim mnogo naučio posle poraza od Crvene zvezde i brojnih propuštenih prilika.
"Znamo gde smo grešili i nadam se da greške neće ponoviti. Iako gostujemo jednoj od najboljih ekipa u Srbiji, nadam se da ćemo ispoštovati dogovor s trenerom. Sve osim poraza, za nas je uspeh, idemo da se nadigravamo", zaključio je Miladinović.

Utakmica 17. kola Superlige između Partizana i Napretka igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragan IvanovićNapredak KruševacFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara