""
""

Partizan u Lučanima jači za Babovića: Možda zaigra i Oumaru

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.10.15. | 16:36

Balažic i dalje van stroja, sledi serija od pet vezanih gostovanja

Popravlja se kadrovska situacija u Partizanu. Desetkovani crno-beli nisu uspeli da izbegnu poraz od Atletik Bilbaa u Ligi Evrope, ali će za naredni susret u Superligi biti jači za Stefana Babovića. Zamenik kapitena se oporavio od povrede zadnje lože i prema poslednjim informacijama sa trakom oko ruke predvodiće ekipu Ljubinka Drulovića u Lučanima.

Parni valjak u nedelju od 17 časova gostuje ekipi Mladosti i za taj meč, osim Stefana Babovića,  verovatno će konkurisati i Abubakar Oumaru. Kamerunski napadač se oseća sve bolje, počeo je da trenira sa ekipom i postoje šanse da zaigra prvi put posle meča u Augzburgu, na kome je povredio zadnju ložu.

Izabrane vesti

Što se ostalih povređenih fudbalera tiče, van stroja su i dalje Gregor Balažic, Saša Ilić, Marko Jevtović i Darko Brašanac, zbog čega Drulović ni na trećem susretu otkako je zamenio Zorana Milinkovića neće biti u prilici da sastavi najbolji tim. Na poziciju levog beka trebalo bi da se vrati Aleksandar Subić, koji u četvrtak nije igrao zbog crvenog kartona, ali u prvenstvu nema problema sa disciplinom.

Utakmicom u Lučanima, Partizan počinje seriju gostovanja, naredne srede čeka meč Kupa Srbije protiv Sinđelića, sledi prvenstveni duel sa Metalcem u Gornjem Milanovcu, put u Bilbao na susret četvrtog kola Lige Evrope, da bi se iscrpljujuća serija završila utakmicom u Jagodini, posle čega sledi odlazak na pauzu usled obaveza reprezentacije.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara