""
""

Partizan u problemu: Saša Ilić ne igra protiv Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.13. | 22:30

Kapiten, kao i desni bek Miljković će duel sa Novosađanima propustiti zbog žutih kartona, tako da je Vermezović pored slabe forme ima i dodatne muke

 

Izabrane vesti

Proleće nije donelo i bolju klimu u Humskoj. Partizan je u evidentnoj krizi forme i rezultata što se videlo i u poslednja dva kola kada je Partizan osvojio dva boda. Sada ih očekuje jedan od derbija u sezoni. U Humsku stiže Vojvodina, a Vermezović u tom meču neće moći da računa na kapitena Sašu Ilića i desnog beka Aleksandra Miljkovića.

Njih dvojica su danas u Užicu zaradili četvrti žuti karton koji vuče suspenziju i izgubljeni su za meč sa Lalama. I dok će Miljkovićevo odsustvo adekvatno nadoknaditi Branko Pauljević, ostaje pitanje ko će zameniti legendarnog kapitena. Nepotrebno je govoriti koliko Ilić znači za crno-bele i koliko bi njegovo iskustvo značilo u derbiju sa Vojvodinom.

Vermezović će morati da donese tešku odluku: ko umesto Ilića? U opticaju su Ninković koga mnogi smatraju Ilićevim prirodnim naslednikom, kao i Jojić. Na tom mestu može da odigra i Brašanac, ali će trener Partizana onda morati da nađe zamenu za Brašanca na bočnoj poziciji veznog reda.

U svakom slučaju, Vermezović sigurno nije spokojan kada zna da ne može da računa na jednog od najboljih igrača tima. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola NinkovićFK PartizanSrbijaSuperligaUroš Ćosić i Saša IlićVladimir Vermezović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara